Louny přistaví kontejnery na bio odpad k zahrádkářským koloniím
Foto: město Louny
Louny

Louny - Lounská radnice informuje o plánovaném přistavení velkoobjemových kontejnerů na biologicky rozložitelný odpad u zahrádkářských oblastí.

Kontejnery budou k dispozici v těchto termínech:

  • 14.04 – 16.04.2023
  • 28.04 – 30.04.2023

Lokality: Parašutistů, Dobroměřická, Říční, Brloh, Masarykovy sady, Na Losech, Čeňka Zemana, Nečichy

Do kontejnerů je možno odkládat pouze biologicky rozložitelný odpad (např. tráva, listí, větvě…). Odkládání jiných odpadů do kontejnerů či mimo ně, je zakázáno. V případě, že by biologicky rozložitelný odpad obsahoval i jiné druhy odpadů, nelze ho předat k dalšímu využití a musel by skončit na skládce komunálního odpadu.

V případě, že bude do kontejnerů či mimo ně odkládán jiný odpad, než pro který jsou určeny, nebude tato služba v následujícím plánovaném termínu pokračovat.

Pokud je potřeba odložit výše zmíněný odpad mimo uvedené termíny, lze využít sběrného dvora v Rybalkově ulici v Lounech.

Bio odpad mapa umístění kontejnerů

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru