Hvězda seriálu Euphoria si v dalších Mizerech zahraje hlavního záporáka

13. 4. 2023 - 10:32 | Novinky | Adam Homola

Hvězda seriálu Euphoria si v dalších Mizerech zahraje hlavního záporáka zdroj: Foto: Sony Pictures Entertainment

Bývalá hvězda seriálu Grey's Anatomy Eric Dane, známý díky roli Cala Jacobse v seriálu Euphoria, získal významnou roli v připravovaných dalších Mizerech se Smithem a Lawrencem.

Ve filmu Euphoria je Daneova postava tajnůstkářským otcem Natea (hraje ho Jacob Elordi) a jeho výkon mu vynesl nadšené recenze. Podle serveru Deadline si Dane zahraje padoucha i v dalším díle série Bad Boys.

Daneovo podmanivé ztvárnění Cala ve filmu Euforie z něj dělá ideálního představitele pro roli padoucha v nadcházejícím filmu. Ve své postavě prokázal neuvěřitelnou hloubku a v průběhu seriálu dokázal najít křehkou rovnováhu mezi zlovůlí a sympatiemi. Kromě hereckého mistrovství z něj Daneova impozantní postava dělá vynikajícího protivníka pro Willa Smithe ve filmu. Pokud bude postava dobře napsaná, má Dane potenciál vytvořit nezapomenutelného padoucha.

Mizerové 4 vyvolávají rozruch a mnozí spekulují, že poslouží jako Smithův velký návrat po nedávném incidentu s Oscary. Předchozí film ze série, Mizerové navždy, vydělal celosvětově přes 400 milionů dolarů - což je působivý výkon vzhledem k tomu, že kina se celosvětově zavřela necelé dva měsíce po jeho uvedení kvůli covidu. Kdyby se film těšil rozsáhlejšímu mezinárodnímu uvedení, byly by jeho výdělky pravděpodobně ještě vyšší.

Ke čtvrtému dílu se vrátí režiséři Adil El Arbi a Bilall Fallah, k nimž se připojí většina herců z Mizerové navždy, včetně Paoly Núnez, Vanessy Hudgens a Alexandera Ludwiga.

zdroj: Sony Pictures Entertainment

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.