InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Timudej

    sobota 4.5 20:00 - MC Fabrika, České Budějovice

    Koncert.

  • Slavičí dům - pozvánka na benefiční představení

    sobota 4.5 19:30 - Třeboň, Divadlo J. K. Tyla

    Divadelní představení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hokejisté Motoru České Budějovice dnes začali přípravu na suchu

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Zpátky do práce. Zatímco nejúspěšnější týmy Tipsport extraligy se teprve chystají na vrchol sezony v podobě finále, hráči Českých Budějovic už se dnes poprvé sešli s novým trenérským štábem. Mužstvo povedou Ladislav Čihák a Jiří Hanzlík, nováčkem je i kondiční trenér Josef Žáček, který sám hrával v mládežnických kategoriích Motoru. Na úvodním setkání nechyběli zkušení lídři sestavy jako Milan Gulaš či Lukáš Pech, zároveň se představily i některé nové tváře. Naopak chyběl navrátilec po dvou letech z Mladé Boleslavi Pavel Pýcha, který když Motor naposledy opouštěl, tak byl kapitánem mužstva. Nyní ale bojuje o účast na mistrovství světa ve Finsku a Lotyšsku, už přežil první zužování kádru trenéra Kariho Jalonena.

Zapojili se naopak i někteří junioři, kteří minulý týden ve finále Ligy juniorů urvali ve finále s Přerovem postup zpět do elitní soutěže. Českobudějovický Motor bude absolvovat suchou přípravu. Led by svěřenci Ladislava Čiháka měli poprvé okusit v druhé polovině července. Další nováčci sestavy by měli dorazit 1. května, kdy se mohou oficiálně oznamovat nové posily, pokud tak kluby neučiní po vzájemné dohodě třeba už v průběhu dubna. Výrazně obměněný kádr bude mít co napravovat – po loňském bronzu letos Motor bojoval do posledních kol o to, aby se vyhnul baráži o záchranu elitní soutěže.

Podívejte se na fotogalerii Jana Škrleho z prvního setkání hokejistů Českých Budějovic.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace