Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dopřejte svému vozu unikátní keramickou ochranu nebo designovou fólii. V Liberci jsou na to specialisté

PR článek

Začátek jara doslova vybízí k vyjížďce v nablýskaném voze nebo na novotou zářící motorce. Oživit zašlý lesk svého vozu, který má za sebou namáhavé zimní období, je ideálním řešením.

Nejlepší je svěřit svůj automobil do rukou profesionálů, kteří nejenom doporučí ideální způsob ošetření, ale vyberou pro vašeho plechového miláčka tu nejvhodnější péči. Navíc dostanete nejenom perfektně čisté a vyleštěné auto, ale také vůz ochráněný proti mechanickému či chemickému poškození. Svěřte se do rukou profesionálů libereckého detailing studia Autoatelier, které využívá nejmodernější technologie ošetření vozů v České republice už více než deset let.

Liberecký Autoatelier provádí unikátní keramickou ochranu laku s využitím nano částic a křemíku. Je certifikovaným partnerem světových společností Ceramic PRO a KRYTEX. Obě používané technologie nejsou volně prodejné a jejich používání vyžaduje profesionální nástroje a dlouholeté zkušenosti v oboru, což v Liberci splňují. Díky tomu můžete mít jistotu 100% kvality a toho nejlepšího výsledku. Jako jediná společnost v ČR má navíc Autoatelier Liberec akreditaci k používání Ceramic PRO nástřikem.

Keramická ochrana laku má celou řadu ochranných vlastností. Dále odpuzuje vodu a zajišťuje vysoký lesk. Nano ochrana se aplikuje až po důkladném ručním mytí vozu, dekontaminaci a regeneraci laku a díky keramické ochraně získají lakované karoserie auta zacelující vlastnosti. Vůz ochrání i třeba před odrážejícími se kamínky, je odolný i proti soli nebo nečistotám, chrání vůz i před kyselými dešti a UV zářením.

„Komplexní ochranu připravíme každému automobilu na míru. Konzultovat s námi mohou majitelé vozů předem, poradíme jim, jak nejlépe auto ochránit, co se pro konkrétní typ hodí. Použít lze na nové vozy, ale i třeba na autoveterány, s čímž máme rovněž bohaté zkušenosti. Rádi poradíme každému, stačí se u nás zastavit,“ zve ke konzultaci motoristy manažer Autoatelieru Jan Kriegel.

Nové studio pro aplikace speciálních fólií

Keramická ochrana vozu však není ani zdaleka jedinou možností, jak můžete svůj vůz zabezpečit a současně vylepšit jeho design. Speciální polyuretanová fólie zajistí ještě silnější ochranu laku, neboť jej pokryje naprosto nepropustnou vrstvou. Karoserie díky fólii odolává korozi, oxidaci a chemikáliím. Tato průhledná folie je odolná i proti mechanickému poškození, a tak už vás nemusí trápit například oděrka na kapotě nebo obavy z poškrábání vozu v automyčce.

„Nabízíme ochranné fólie, ale i robustnější designové polepy vozů, podle individuálního přání zákazníka. Není problém, když přijedete například s červeným vozem, odjet třeba s modrým. Navíc nyní otvíráme nové studio, speciálně přizpůsobené a vybavené pro aplikaci PPF a  designových fólií. Náš servis je tedy stoprocentní,“ podotýká Jan Kriegel.

V libereckém Autoatelieru si také můžete nechat polepit čelní sklo svého vozu speciální ochrannou fólií, což na trhu není příliš často v nabídce. Ochranná fólie je perfektní ochrannou nejenom vozů, které jsou stále na cestách. Odražený kamínek tak už nebude hrozbou pro vaše čelní sklo, neboť jej ochrání zmíněná fólie. Sklo zůstane celé, fólii jeho rozbití zabrání. Ušetříte tak peníze za výměnu celého čelního skla, nebudete muset zbytečně čekat na jeho výměnu a ušetříte si i vyjednávání kvůli škodě na skle s pojišťovnou.

Detailingové studio Autoatelier najdete v centru Liberce. Za deset let působení na trhu si již vybudovalo širokou škálu spokojených klientů, kteří se sem vrací, aby poskytli svému vozu tu nejlepší péči. Ostatně reference majitelů hovoří samy za sebe. Svěřit svůj vůz do péče libereckých profesionálů se vyplatí, ochráníte tak svou investici! Přijeďte se přesvědčit. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Detailing studio Autoatelier

Štítky detailing studio Autoatelier, ochrana vozů, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopřejte svému vozu unikátní keramickou ochranu nebo designovou fólii. V Liberci jsou na to specialisté  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.