hledat

Tags:

Simpsonovi předpověděli budoucnost. Cypress Hill čeká po 27 letech opravdu koncert s londýnskou filharmonií

Sdílej

V Simpsonech už si v minulosti zahráli sami sebe například 50 Cent, Sting, Tom Jones, Ringo Starr, George Harrison, Paul McCartney, Elton John, Mick Jagger, Keith Richards, Barry White nebo U2.

Premiérovým rapovým objektem v legendárním animovaném seriálu pak byli Cypress Hill, které scénáristi vklínili do děje před sedmadvaceti lety.

A jak se nyní ukázalo – v rámci scény s londýnskou filharmonií evidentně předpověděli budoucnost. B-Real, Sen Dog a spol. se s ní totiž v letošním roce vážně spojí…

Kalifornská parta avizovala, že vyrazí na cesty kvůli třicátému výroční svého druhého alba „Black Sunday“, které obsahovalo kultovní šlágry jako „I Ain’t Goin‘ Out Like That“, „Hits form the Bong“ nebo „Insane in the Brain“.

Aby šlo o speciální momenty, vždy ji u toho doprovodí symfonický orchestr. „V červenci odehrajeme v Denveru s Colorado Symphony celou desku „Black Sunday“, abychom tím oslavili její třicáté výročí. Poté plánujeme realizovat i koncert na ostrovech s London Sympphony. Zravíme Simpsonovi a děkujeme za zrod téhle myšlenky,“ vzkázala parta, jejíž poslední desku „Back in Black“ kompletně produkoval Black Milk.

Baví vás obsah bbarak.cz? Budeme vděční, když nás podpoříte na Buy Me a Coffee

Cypress Hill se v singlu z nového dokumentu vrací do producentských rukou Dje Muggse

 

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1