IXION intro art

IXION – získá možnost volby obtížnost

22. 4. 2023
 

Budovatelská strategie IXION, která vás zavede do blízké budoucnosti roku 2049, dostává očekávanou aktualizaci, díky níž si budete moci zvolit obtížnost. V rámci toho byl do hry dodatečně přidán i achievement pro Steam, který dostanete právě za její zdolání na maximální obtížnost. Dílo, které v mnoha ohledech připomíná adaptaci literárních Sirotků oblohy od amerického spisovatele Roberta A. Heinleina, je už pro některé hráče obtížné dostatečně. Maximální obtížnost by se tak dle spekulací měla pohybovat o dalších zhruba 50–60 % nad tou stávající. 

IXION 1

„V rámci aktualizace možností obtížnosti, která bude vydána příští měsíc, zavádíme zcela nový úspěch za splnění obtížnosti „Hard“ a chceme, abyste jej pojmenovali. Abyste měli šanci natrvalo se zapsat do IXION, stačí, když vymyslíte skvělý název tohoto úspěchu a odešlete ho prostřednictvím tohoto formuláře na Googlu.“ – Bulwark Studios

Petr Polák

Hry hraje již přes 25 let, začínal na jednom z prvních NES v České republice. Postupem času se přesunul na PC, kde hraní her naprosto podlehl. Má rád hry všeho druhu, které představují i určitou výzvu. Achievement hunter.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.