Konference Barcamp Ostrava odhalila přednášející

Ostrava, 24. dubna 2023 + Dvanáctý ročník otevřené komunitní konference ze světa internetu Barcamp Ostrava je za rohem, a tak organizátoři odtajnili 14 přednášejících. Prezentace zaměřené například na internetové aplikace a technologie, marketing, internetovou reklamu nebo digitální média, si návštěvníci poslechnou už v sobotu 13. května v prostorách Brick House v Dolní oblasti Vítkovic. 

Ti rozhodli svými hlasy: ve dvou sálech tak vystoupí například Karel Dytrych, Daniel Nytra, Radim Uher, Míra Vlach, Štěpán Bechynský nebo Markéta Ubíková. Kompletní seznam najdete na www.barcampostrava.cz a postupně také na sociálních sítích akce.

Přednášející se zaměří na poslední trendy v internetových aplikacích, openAI, vedení týmu, strategii, sílu sociálních sítí nebo Google triky a datovou analytiku. Účastníci mají jedinečnou příležitost načerpat nové informace a novinky z oboru a navíc se potkají s nadšenci i uznávanými odborníky ze světa internetového byznysu. „Těší nás, že i přes rostoucí počet konferencí ze světa internetu, jsme pro letošní ročník ostravského Barcampu zaznamenali rekordní počet přihlášek.  Ne nadarmo patří Barcamp Ostrava k největším Barcampům v České republice a tak kromě spousty inspirativních přednášek i networkingu chystáme společně s partnery několik novinek, které podpoří již tradiční přátelskou atmosféru celé akce,” přibližuje Petr Krakowczyk, marketingový ředitel společnosti Shopsys, která v ocelovém městě konferenci připravuje.

Konference se koná jednou ročně a pořádá ji ostravská společnost Shopsys, která více než 20 let staví a rozvíjí e-shopy pro největší B2B a B2C hráče a pomáhá jim uspět v omnichannel světě. Pečuje o klienty, jako jsou Tescoma, Sconto nábytek, Mountfield, Démos, Růžový slon a spoustu dalších. Barcamp Ostrava patří do širší rodiny Barcamp konferencí, které se konají už mnoho let po celém světě.