Sabina Rojková randí s tanečníkem Tomášem Smičkou. Ten už v minulosti s celebritami chodil

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Sabina Rojkova
Zdroj: Nextfoto

Hvězda seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě Sabina Rojková už se nějaký čas na veřejnosti objevuje se svým partnerem, tanečníkem Tomášem Smičkou. Oba přitom už v minulosti tvořili pár s dalšími slavnými tvářemi. Tomáš je dokonce otcem dnes už tříletého chlapečka Eliáše.

Loni v prosinci se Smička s Rojkovou objevili na premiéře nové české pohádky Největší dar v pražském kině. Že k sobě patří, ukázali podle Extra nejen tím, že byli barevně sladění, ale také tím, jak se k sobě tiskli a jeden z druhého nespustili oči.

Ačkoli ani jeden z nich oficiálně vztah nepotvrdil, z toho, co fotografové nafotili a fanoušci si později mohli prohlédnout, je více než jasné, že o obyčejné přátelství mezi nimi skutečně nejde.

Chodil s Nývltovou nebo Holišovou

S chozením s celebritami má Tomáš rozhodně zkušenosti. V minulosti totiž randil například se zpěvačkou Kamilou Nývltovou.

sabina rojkova tomas smicka

Zdroj: Nextfoto

„Dokonce si nechali udělat společné tetování, na pažích měli každý polovinu anděla, které, když se spojily, daly dohromady celého,“ popisuje Super.

Po rozchodu s Nývltovou zaujala v srdci Smičky místo další zpěvačka, tentokrát Hana Holišová. S tou se seznámil v roce 2016, po čase se ale jejich vztah rozpadl.

V roce 2019 se Smičkovi narodil syn Eliáš, kterého mu porodila partnerka Dorota Paulik. Tu si dokonce tajně vzal, uvádí Blesk.

Sabina také střídá celebrity

V současné době se objevuje Tomáš po boku herečky Sabiny Rojkové, která ale v minulosti také vystřídala několik slavných partnerů.

Ve společnosti se objevovala například se synem herečky Veroniky Žilkové Vincentem Navrátilem. S pohledným hercem jí ale vztah nevyšel.

Později pak randila ještě se zpěvákem Pavlem Calltou. Naposledy se pak ve společnosti ukázala právě po boku Tomáše Smičky.

Zdroj: Expres, Super, Extra, Blesk

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články