Fantom Kacetl slaví s Třincem už třetí titul. Neskutečná úleva, září

Ondřej Kacetl | Foto: Marian Ježowicz, hcocelari.cz

Fantom play off to znovu dokázal! Brankář Ondřej Kacetl vychytal pro Oceláře další titul. Už třetí v řadě. Jeho příběh je neskutečný a fascinuje všechny fanoušky.

Jaké jsou to pocity?
Hlavně neskutečná úleva, ale ohromná radost. Bylo to náročné a dlouhé. Jsem rád, že po takovém dramatu ve třetí třetině jsme utkání zvládli. A mohl jsem si užít aspoň dvě minuty klidu, když jsme vedli o dva góly.

Co jste si říkal, když Hradec vyrovnal na 1:1?
No nic, že jedeme dál. Dali sice gól, ale nic se nestalo. Kurňa, máme výborný tým. Myslel jsem si, že další gól dáme my.

Vedli jste už 3:0 na zápasy. Jak vám bylo, když soupeř snížil na 2:3?
Z jednoho hlediska bylo nepříjemné, že dvakrát za sebou vyhráli. Ale pořád jsme vedli 3:2 na zápasy. Od toho jsme se museli odpíchnout, nic se nedělo. Věděli jsme, že tým máme, a i když některé zápasy třeba nebyly od nás ideální, tak tam necháme všechno a lidi nás poženou. A stalo se, je to tam!

Jak těžké bylo prokousat se do finále až z předkola?
Bylo to hodně těžké. Dostali jsme asi dva nejtěžší soupeře, kteří byli největšími aspiranty na titul. Někdo od nás to už říkal, že ve finále byl podceňovaný Hradec, ale oni hráli fakt výborně. Nesložili zbraně za stavu 3:0, patří jim obrovský kredit. Zápasy byly vyrovnané do posledních minut, rozhodovaly maličkosti a detaily.

„Čísla jsou hezká, ale vždycky jsme to zvládli jako tým.“

Je to zadostiučinění, že se vám nevěřilo jako v minulých sezonách?
Můžete skončit jinde než v nejlepší čtyřce, ale pro titul si pak můžete dojít k každého místa. Základní část je něco jiného než play off.

Vnímáte, že tohle play off bylo hodně o vás?
Ne, děkuju, ale ne, ne, ne. Vždycky jsme to zvládli jako tým. Čísla jsou hezká, ale nikdo by to nezvládl sám, vždycky jako tým.

„Je tady vítězná mentalita. Víme, jak play off hrát. Ukázalo se to proti silným týmům.“

Třinec získal čtvrtý titul za sebou, co k tomu říct?
Organizace čtvrtý, můj třetí. Je tady vítězná mentalita. Víme, jak play off hrát. Ukázalo se to proti silným týmům. Nechci říct, že jsme si to pohlídali, ale hráli jsme zkušeně. Tým je tady perfektní, chtěl bych smeknout před všemi, co se na tom podíleli.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz