Serie A - preview 32. kola: Vypuknou mistrovské oslavy?

28.04.2023, 08:32, aktualizováno 30.04.2023, 08:49
Previews
San Siro (© AFP)

Hned šestice týmů na druhém až sedmém místě je aktuálně v rozdílu pouhých sedmi bodů a právě lídr pelotonu Lazio se střetne se sedmičku uzavírajícím Interem. Zaváhání římského celku přitom může přihrát mistrovské oslavy Neapoli, která hned potom hostí Salernitanu. Program uzavře duel Juventusu v Bologni...

Inter Milán - SS Lazio

neděle 12:30

Inter zvládl dvě poslední utkání velmi dobře a nakonec by jeho sezona mohla přeci jen být úspěšná. K postupu tabulkou ale potřebuje získávat body v lize a na nedělní poledne mu los nenadělil snadného soka. Do Milána se totiž podívá druhé Lazio. A to může ještě pozdržet blížící se neapolské oslavy titulu.

Inter se v této sezoně evidentně zaměřuje na poháry, nebo se to tak při pohledu na jeho výkony aspoň může zdát. Protože výsledky v pohárech jsou mnohem lepší než v domácí soutěži. Nerazzurri se dostali do finále Coppa Italia poté, co v posledním soutěžním utkání porazili Juventus. A nutno říct, že zcela oprávněně, Inter byl jasně lepší a aktivnější tým, postup si zkušeně pohlídal a Juventusu toho moc nedovolil. Což z vítězství a postupu nad odvěkým rivalem dělalo ještě lepší záležitost.

Interu se ale dařilo i v Lize mistrů, kde se při příští zastávce nedostane moc daleko z domova. Los mu totiž nadělil jeho městského rivala, AC. Vítěz tohoto střetu pak zamíří do finále, takže Inter má šanci na velkolepou sezonu. A to i přesto, že se mu v domácí soutěži prakticky vůbec nedaří naplňovat potenciál a předsezónní plány. Ty zněly jasně - opět útočit na Scudetto. Namísto toho se usadil až na šestém místě, které by ho poslalo maximálně do Konferenční ligy.

A zrovna teď se parta kolem trenéra Inzaghiho nenachází ve zrovna oslnivé formě. Doma na San Siru dokonce prohrála tři poslední duely v řadě, aniž by se jí povedlo dát jedinou branku. A pokud se vám to nezdá jako nic extra špatného, tak vězte, že 4 duely v řadě doma v lize Inter neprohrál ještě nikdy ve své historii.

Trenér Inzaghi nyní stále postrádá dvojici Dalbert - Škriniar. V tomhle ohledu má jeho bývalý klub, s nímž se nerozešel právě v dobrém, jasně navrch. Sarrimu totiž nechybí nikdo, ale na to jsou jeho fanoušci v této sezoně poměrně zvyklí. S výjimkou hroťáka Immobileho, který letos absentoval několikrát, žádné delší hráče Lazio nepostrádá.

Laziu se na hřištích soupeřů daří - aktuálně táhne sérii pěti zápasů na venkovních hřištích, během kterých neinkasovalo. Za celou svou historii se takový počin Laziu nepovedl. A není to obvyklé ani mezi italskou špičkou. Od ročníku 1994/1995, kdy se vítězství počítá za tři body, si lépe vedly jen tři týmy - AS Řím, Juventus (ten to zvládl dvakrát) a naposledy letos Neapol.

Lazio před sezonou vsadilo na Maurizia Sarriho a ten dokázal i s omezeným rozpočtem divy. V evropských pohárech sice vybouchl, ale důraz kladl na ligu a v ní drží druhé místo. Ostatně, pokud bude bodovat s Interem, oddálí tím mistrovské oslavy Neapole aspoň do dalšího kola.

Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Onana - Darmian, Acerbi, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozović, Mchitarjan, Dimarco - Lautaro, Lukaku

SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Hysaj, Casale, Romagnoli, Marušić - Milinković-Savić, Cataldi, Luis Alberto - Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.59 - 5.08

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

US Cremonese - Hellas Verona

neděle 15:00

Ryze záchranářský duel bude k vidění v Cremoně, kam zavítá osmnáctý Hellas. Hosté se v případě vítězství mohou posunout ze sestupového pásma a přiblížit se záchraně. Udržet se v Serii A chce i Cremonese.

Situace Cremonese byla v jednu chvíli opravdu zoufalá, ale nováček se zvedl a začal sbírat body. Naposledy ale zaznamenal dva nezdary - nejprve padl v Udinese a v týdnu jen remizoval ve Florencii, což v součtu s prvním zápasem znamenalo vyřazení v semifinále poháru.

V krizi se dlouho potácel i Hellas, ale aktuálně nemá vůbec špatnou formu a živí své naděje na udržení v nejvyšší soutěži. Hosté neprohráli už tři zápasy v řadě a získali v nich solidních sedm bodů. Navíc nešlo o jednoduché soupeře - Boloňa (2:1), Sassuolo (2:1) a především Neapol (0:0). Veronský celek se tak přiblížil nesestupovým pozicím a už po tomto kole může nebezpečné pásmo opustit.

Cremonese má doma sílu a Hellas to tam nebude mít jednoduché. Mimochodem vyhrát tam dokázal naposledy v roce 2011, když oba celky hrály nižší italské soutěže.

Cremoně bude chybět vykartovaný Sernicola a také Tsadjout, jenž laboruje se zraněním. Mnohem horší situace panuje v táboře hostí. Kouč Zaffaroni nemůže počítat se Zeefuikem, Hrustićem, Henrym, Lasagnou i Faraonim.

US Cremonese - pravděpodobná sestava:
Carnesecchi - Ferrari, Vasquez, Lochoishvili - Quagliata, Meité, Castagnetti, Valeri - Buonaiuto - Okereke, Dessers

Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipó - Dawidowicz, Magnani, Hien, Ceccherini - Depaoli, Tameze, Abildgaard, Lazović - Verdi - Djurić

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.17 - 2.47

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Salernitana Calcio

neděle 15:00

Neapol už prakticky sahá na titul a dokonce by o novém králi Serie A mohlo být jasno právě o tomto víkendu. Neapoli hraje do karet prakticky všechno a povedlo se jí shodit ze zad jeden těžký balvan.

Partenopei totiž původně nemohli slavit bezprostředně po utkání. To mrzelo o to víc, že se hraje právě pod Vesuvem. Podle původního rozpisu platilo, že Neapol jednak musí doma porazit Salernitanu, především ale musí s radostí čekat až do nedělního odpoledne na to, jak dopadne duel druhého Lazia. Pokud by Lazio nebodovalo v utkání s Interem, pak by se králem stala Neapol. Naštěstí si chytré hlavy na svazu uvědomily, že se celá prodleva dá vyřešit šalomounsky a posunuly duel Neapole až za zápas Lazia. Čili po jeho skončení už by mohlo být vše v rukou Partenopei.

Ať už to ale dopadne jakkoli, našlápnuto má Neapol skvěle a je vlastně jen otázkou několika dní, než se stane mistrem. O tom, jaká nálada panuje pod Vesuvem, svědčilo i dění po minulém kole. V něm Neapol díky brance Raspadoriho přetlačila Juventus a když se v noci vrátila do města, čekaly ji tisíce nadšených fanoušků.

Trenérovi Spallettimu schází jen dva hráči, útočník Politano a obránce Mário Rui. Hosté ze Salerna dorazí bez tria Črnigoj, Fazio a Maggiore, kteří stále zůstávají zranění.

Salernitana s Neapolí nemá moc dobré zkušenosti a občas od ní dostane i větší příděl gólů. Sama nad Partenopei vyhrála naposledy v roce 2002, kdy oba kluby působily v Serii B. Od ní se Salernitana chce držet co nejdál a zatím se jí to daří. Od nástupu trenéra Paula Sousy totiž prakticky neustále boduje a v minulém kole se jí povedlo připsat si body hned tři. Právě rozdílem třídy si totiž překvapivě poradila se Sassuolem a usadila se na 14. místě.

SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Olivera - Zambo Anguissa, Lobotka, Zieliński - Lozano, Osimhen, Kvaracchelija

Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Gyömbér, Lovato, Pirola - Candreva, Coulibaly, Vilhena, Bradarić - Kastanos, Dia - Piątek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.25 - 18.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Empoli FC

neděle 15:00

Sassuolo v poslední době nemá s Empoli nejlepší zkušenosti. Ale když má den, umí mu dát i pět branek za zápas. Jakou stránku si vybere v neděli, až se toskánský klub opět ukáže na Mapei Stadium?

Empoli zvládlo vyhrát tři z posledních čtyř duelů se Sassuolem, čímž zastavilo hodně negativní bilanci, která jej k Neroverdi poutá. Předtím totiž Empoli čtyřikrát v řadě stálo na straně poražených. Čekat se naopak nedá remíza, protože tyhle týmy spolu už v jedenácti zápasech neremizovaly. Sassuolo je, jak vtipně poznamenal jeden diskutér na Eurofotbalu, takovým Robinem Hoodem Serie A. Bohatým bere (předminule si podmanil Juventus), aby následně chudým dal (naposledy rupnul se Salernitanou).

K neveselé náladě navíc přispívá i to, že hlavní tahoun Domenico Berardi je zraněn. Empoli dorazí bez Akpy-Akpra a De Wintera. Empoli se sice nemusí ihned strachovat o záchranu, ale tu ještě zdaleka nemá jistou. Jen šest bodů ho dělí od pásma sestupu a může za to především forma posledních týdnů. V šesti minulých kolech se mu povedlo vyhrát jen jednou.

US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Erlić, Ruan, Rogério - Frattesi, López, Henrique - Bajrami, Pinamonti, Laurienté

Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Ebuehi, Ismajli, Luperto, Parisi - Fazzini, Marin, Bandinelli - Baldanzi - Caputo, Cambiaghi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.84 - 4.19

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - UC Sampdoria

neděle 18:00

Dlouhá série neporazitelnosti skončila minulý týden a Fiorentina bude chtít znovu najet na vítěznou vlnu v domácím zápase se Sampdorií. Hosté jsou aktuálně nejhorším týmem v Serii A, jehož záchrana bude už hodně obtížná.

Fiorentina ještě před několika týdny válela a vedle postupu do semifinále Konferenční ligy postupovala i tabulkou Serie A, a to až do minulého víkendu, kdy překvapivě nestačila na Monzu. Porážka ale nebyla náhodná. Už v předchozích dvou kolech Viola jenom remizovala, a tak trochu jí začal docházet dech.

Naprázdno vyšla i v odvetě semifinále Coppa Italia proti Cremonese (0:0), ovšem výsledek ji k postupu do finále stačil. Připomeňme, že Fiorentina vyhrála v Cremoně o dva góly.

Právě v tento moment se jeví zápas s poslední Sampdorií jako velká příležitost pozitivní výsledky znovu nastartovat. Postup do finále Coppa Italia by mohl přinést patřičný psychologický efekt a v neposlední řadě je optimální i soupeř. Námořníci se totiž dlouhodobě trápí a jejich fanoušci se pomalu smiřují s pádem do druhé nejvyšší soutěže.

Matematicky má Sampdoria ještě šanci, ale potřebuje zápasy vyhrávat, což se neděje. Zásadní byla v tomto směru minulá dvě kola, ve kterých svěřenci srbského trenéra Dejana Stankoviće nedokázali vyhrát přímé záchranářské souboje s Lecce (1:1) a Spezií (1:1).

V neděli se na stadionu Artemio Franchi očekává vyrovnaný souboj. Přeci jenom Námořníci se ještě nevzdávají a Fiorentině mají co oplácet. Viola letos janovský celek dvakrát porazila - jednou v poháru (1:0), po druhé ve 13. kole na stadionu Luigi Ferraris (2:0).

Fiorentina ještě nemůže počítat s brankářem Siriguem a chybět bude rovněž Giacomo Bonaventura. Vincenzo Italiano má jinak kádr pohromadě, což se nedá říci o Sampdorii. Kvůli zranění se ve Florencii nepředstaví Nuytinck, Yepes, Audero, Conti, Pussetto a De Luca.

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Dodo, Quarta, Igor, Terzić - Amrabat, Castrovilli - González, Barák, Brekalo - Jović

UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Ravaglia - Murillo, Gunter, Amione - Zanoli, Winks, Rincón, Augello - Sabiri - Léris, Gabbiadini

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.59 - 11.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Bologna FC - Juventus FC

neděle 20:45

Třetí Juventus se v neděli večer představí na Renato Dall'Ara v Boloni a pokusí se dát zapomenout na výsledky z minulých kol. V Serii A nebodovala Stará dáma už tři zápasy v řadě a její postavení v první čtyřce je v ohrožení.

Juventusu se sice vrátil patnáctibodový odečet, nicméně díky mizerné formě opustil druhé místo a hazarduje se svým umístěním v první čtyřce. Svěřenci trenéra Allegriho prohráli tři ligové zápasy v řadě a neuspěli ani v týdnu v rámci semifinále Coppa Italia proti Interu. Milánský celek zvítězil v pohárovém derby d'Italia 1:0 a zajistil si finálovou účast.

Bianconeri tak mají v závěrečné fázi sezony už jediný cíl - udržet umístění v první čtyřce a kvalifikovat se do Ligy mistrů. V tabulce mají v tuto chvíli tříbodový náskok na AC Milán či AS Řím a v kontaktu zůstávají i Inter nebo Atalanta.

Boloňa minulý duel na Hellasu sice nezvládla, ale předtím si nevedla vůbec špatně. Vyhrát dokázala v Bergamu či doma obrala o body AC Milán. Zvláště v domácím prostředí umí být Rossoblu nepříjemným soupeřem pro každého a Juventus tam nečeká procházka růžovým sadem. "Budeme Juventusu čelit s velkým odhodláním a pokusíme se ze sebe vydat vše," prohlásil trenér Thiago Motta, jehož budoucnost v severoitalském celku je nejistá. Hovoří se o zájmu Interu nebo francouzského PSG. "Promluvíme si o tom v pravý čas. Není důvod spěchat. Sedneme si a najdeme nejlepší řešení pro každého. Právě teď je mojí nejbližší budoucností zápas s Juventusem," okomentoval svůj případný odchod z klubu Motta. Boloni se pod jeho vedením daří a celku patří průběžné osmé místo.

Vzájemná bilance je samozřejmě na straně turínského obra, který doma vyhrál 3:0. S Boloňou prakticky neprohrává a pokud bychom hledali výhru domácích, museli bychom se vrátit v čase do roku 2011. Tehdy Boloňa porazila Juventus na jeho půdě 2:0. Domácí výhra Rossoblu je ještě starší a pochází z roku 1998.

Boloňa bude bez dvojice Soriano, Sansone a k dispozici nebude ani Marco Arnautović, přestože už je zdráv. Podobný počet hráčů chybí i Juventusu, jmenovitě Kaio Jorge a Moise Kean.

Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Posch, Soumaoro, Lucumi, Kyriakopoulos - Schouten - Orsolini, Domínguez, Moro, Ferguson - Barrow

Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Gatti, Bremer, Danilo - Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Iling - Soulé, Milik

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.63 - 3.11 - 2.25

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

AS Řím - AC Milán

sobota 18:00

Už od října 2019 se AS Řím pokouší vyzrát v přímém souboji na AC Milán, ale zatím v téhle snaze selhává. Další šanci dostanou Vlci v sobotu navečer, kdy se na Stadio Olimpico v současnosti čtvrtý tým tabulky znovu vypraví.

Giallorossi nemají s AC vůbec dobré zkušenosti a platí to zvlášť v posledních několika letech. Mezi lety 2014 - 2017 můžeme mluvit o tom, že Římané dobře zvládali svého slavnějšího soka a často s ním bodovali naplno, ale v minulých letech se trápí. Předcházející dvě návštěvy Věčného města skončily vždy výhrou Rossoneri, kteří celkově vyhráli čtyři z posledních šesti vzájemných duelů. Teď je navíc v sázce mnohé. Oba týmy bojují o čtvrté místo.

Vlci nezvládli minulý souboj s Atalantou, v němž rozhodně nebyli lepším týmem a často dopláceli na lapsy v obraně. V obraně, které zoufale chyběla její největší hvězda, Chris Smalling. Anglický veterán žije v Římě spokojeně a to se projevuje zejména na jeho výkonech. Vede celou obranu, diriguje ji a zakrývá slabiny svých nejbližších spoluhráčů. Je nepopiratelným vůdcem na hřišti i v kabině, což několikrát vyzdvihl i trenér José Mourinho. Jenže teď se Smalling zranil a bude svému mužstvu chybět minimálně ještě 3 týdny.

Jeho význam opěvoval i někdejší obránce AS, Brazilec Aldair. V rozhovoru pro Gazzettu dello Sport uvedl: "Když se mě zeptáte, jak moc bude Smalling chybět AS na stupnici od jedné do deseti, tak odpovím deset. Jeho přítomnost je klíčová pro celé fungování nejen obrany, ale celého mužstva. Zároveň nesmíme zapomínat na jeho podíl na gólech. Je ve správnou chvíli na správném místě, stíhá rychlostně a dodává obraně klid. AS musí doufat, že bude co nejdřív zpátky."

A to i z toho důvodu, že kromě Smallinga chybí nově zraněný Diego Llorente, který by jej mohl nahradit. Pro něj dokonce možná už skončila sezona. Těch absencí má AS vůbec hodně, mimo hru jsou i Wijnaldum, Karsdorp a možná i Paulo Dybala, hlavní ofenzivní zbraň AS. Římané se i proto nedokázali s Atalantou poprat a teď klesli až na páté místo.

AC postrádá jen Ibrahimoviće, trenér Pioli naopak může počítat i s uzdraveným Olivierem Giroudem. Což je dobrá zpráva, protože jeho náhradník Divock Origi byl evidentně krokem mimo. AC se v minulých týdnech hodně soustředilo na Ligu mistrů a proto se může těšit na bratrovražedný boj o finále s Interem. Dokázal odklidit z cesty Neapol, což v této sezoně je úkol enormně náročný. A po dvou soutěžních remízách se Rossoneri mohli radovat ze tří bodů i v lize, když minule porazili Lecce. Další výhra vynesla Pioliho svěřence až na čtvrté místo s náskokem dvou bodů právě na AS.

AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Ibañez, Kumbulla - Zalewski, Cristante, Matić, Spinazzola - Pellegrini, El Shaarawy - Abraham

AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernandez - Tonali, Krunić - Díaz, Bennacer, Leão - Giroud

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 2.86 - 3.12

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Turín FC - Atalanta Bergamo

sobota 20:45

Turín v minulém kole překvapil výhrou nad jasným favoritem z Lazia a los ho nešetří ani o víkendu. Do Piemontu se podívá Atalanta, která taky zvládla dohrávku s římským klubem, když v pondělí porazila konkurenční AS.

Trenér Ivan Jurić může být hrdý na to, jak jeho tým zvládl minulé kolo. V něm si hráči Granaty poradili s Laziem, což se letos rozhodně nepodaří každému. Turín se ale spolehl na pevnou obranu, který neinkasovala, a navíc se mu povedlo vstřelit rozdílovou branku. Ačkoli nebyl lepším týmem, tak se díky trefě Ivana Iliće z konce první půle radoval z výhry. A ta ho posunula na současnou jedenáctou příčku.

Přesto se nemůžu zbavit dojmu, že cíle Turína byly poněkud vyšší. Český stoper Zima dokonce v polovině sezony hovořil o útoku na poháry, ale zdá se, že z toho nic nebude. Výkony Turína jsou totiž velmi nevyrovnané a za posledních šest utkání vyhrál dvakrát, dvakrát prohrál a dvakrát remizoval. Hodně ho musí mrzet předminulé kolo, v němž si jen rozdělil body se Salernitanou, v tomto utkání měl rozhodně na víc.

A trenér Jurić doufá, že s Atalantou zlomí smolnou bilanci s velkými týmy Serie A (s Neapolí i AS v poslední době Turín prohrál). "Jsem moc rád za to, jak jsme si poradili s Laziem. Ale je pravda, že dlouhodobě se nám nedaří navazovat na dobré výkony a chybí nám větší vyrovnanost. Potřebujeme jít do utkání s Atalantou se stejným zápalem a odhodláním, jaké jsme předvedli proti Laziu. Doufám, že budeme hrát flexibilně, odhodlaně a především efektivně, protože Atalanta nám zase tolik šancí nedá."

Celek z Bergama má za sebou náročné utkání s AS Řím, v němž se mohlo buď přiblížit, nebo naopak vzdálit pohárovým příčkám. Prakticky celý zápas se hráčům La Dea dařilo dominovat a nakonec bylo z pondělní dohrávky snadné vítězství 3:1. Atalanta je sice stále sedmá, ale na šestý Inter ztrácí jen dva body. V duelech Turína s Atalantou padá tradičně hodně branek, jen za posledních pět utkání jsme jich viděli 27!

Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Gravillon, Schuurs, Buongiorno - Singo, Ilić, Ricci, Rodriguez - Mirančuk, Radonjić - Sanabria

Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Tolói, Scalvini, Palomino - Zappacosta, De Roon, Koopmeiners, Maehle - Pašalić - Zapata, Højlund

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.41 - 3.28 - 2.34

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

US Lecce - Udinese Calcio

pátek 18:30

Lecce se stále drží jen kousek nad sestupovým pásmem a musí začít sbírat body. V pátek večer k tomu má příležitost, protože na stadion Via del Mare zavítá Udinese. A s jeho letošní formou člověk může jen těžko předvídat výsledek.

Giallorossi z Lecce už dlouho jen vzpomínají na to, jaké jsou pocity při výhře. Týmu trenéra Baroniho se přestalo dařit vyhrávat a od poloviny února naplno nebodoval. Tehdy si poradil s Atalantou a byl na koni, jenže za dalších osm kol si připsal jen jeden bod a nuzných 7 porážek! Tahle negativní série ho rázem vrátila zpátky na zem a dost blízko sestupovým trablům. Dělí ho od nich totiž jen dva body!

S Udinese ale Lecce prohrálo jen jeden zápas ze tří minulých kol, takže jistá naděje na bodový zisk tady přece jen je. S výjimkou Pongračiće má navíc trenér Baroni kompletní kádr. Udinese přijede bez Ebosseho s Deulofeuem. Přijede ale povzbuzené posledním dobrým výkonem. "Zebrám" se totiž povedlo ukončit sérii tří zápasů bez výhry a v minulém kole Udinese naplno bodovalo proti Cremonese, s čistým kontem a třemi vstřelenými góly.

US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Gendrey, Baschirotto, Umtiti, Gallo - Gonzalez, Hjulmand, Blin - Strefezza, Ceesay, Di Francesco

Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becao, Bijol, Pérez - Ehizibue, Samardžić, Walace, Lovrić, Udogie - Pereyra - Beto

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.09 - 4.09

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - AC Monza Brianza

pátek 20:45

Utkání mezi Lecce a Empoli nebude jedinou páteční předehrávkou, protože ještě před víkendem se proti sobě postaví Spezia s Monzou. A opět to bude zajímavý duel z hlediska záchrany, neboť Spezia se nachází jen těsně nad propastí.

Spezia má v kádru několik velmi zajímavých jmen, o které bude v letním přestupovém období asi slušná rvačka. Zatím se jí ale záchranná mise nedaří podle představ. V útoku se sice opírá o třetího nejlepšího střelce ligy M’Bala Nzolu, který se postaral už o třináct přesných zásahů, ale všichni ostatní hráči dali dohromady jen dalších 13 branek, takže klub z La Spezie má spolu s Lecce a Hellasem třetí nejhorší ofenzivu ligy.

Oba kouče může těšit relativně prázdná marodka, protože Spezii chybí jen Maldini, zatímco Monza bude zřejmě postrádat Sensiho. Monza si obecně může pískat mnohem veselejší písničku než Spezia, protože její premiérová sezona mezi elitou rozhodně nebude poslední a dost slušně jí vychází. Ambiciózní klub poháněný nesmrtelnými figurami calcia Berlusconim a Gallianim se usadil na dvanáctém místě a střed tabulky není daleko. Minule se Monze povedlo otočit utkání s Fiorentinou.

Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Amian, Ampadu, Nikolaou, Bastoni - Ekdal, Bourabia, Esposito - Gyasi, Nzola, Verde

AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Di Gregorio - Izzo, Pablo Marì, Caldirola - Ciurria, Pessina, Rovella, C. Augusto - Colpani - Petagna, Caprari

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.86 - 3.19 - 2.75

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
31
25
3
3
67 : 21
78
2
SS Lazio
31
18
7
6
49 : 21
61
3
Juventus FC
31
18
5
8
47 : 26
59
4
AC Milán
31
16
8
7
51 : 37
56
5
AS Řím
31
17
5
9
43 : 29
56
6
Inter Milán
31
17
3
11
51 : 34
54
7
Atalanta Bergamo
31
15
7
9
51 : 36
52
8
Bologna FC
31
12
8
11
40 : 39
44
9
Udinese Calcio
31
10
12
9
42 : 39
42
10
ACF Fiorentina
31
11
9
11
37 : 36
42
11
Turín FC
31
11
9
11
32 : 36
42
12
AC Monza Brianza
31
11
8
12
38 : 43
41
13
US Sassuolo
31
11
7
13
38 : 46
40
14
Salernitana Calcio
31
7
12
12
37 : 50
33
15
Empoli FC
31
7
11
13
25 : 40
32
16
US Lecce
31
6
10
15
26 : 38
28
17
Spezia Calcio
31
5
12
14
26 : 49
27
18
Hellas Verona
31
6
8
17
26 : 44
26
19
US Cremonese
31
3
10
18
27 : 57
19
20
UC Sampdoria
31
3
8
20
20 : 52
17

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (213)

Přidat komentář
maras93

FORZA MILAN!

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Largo

Daje Roma!

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Ferda Kokeš

Koukal jsem teď několikrát na City, na Real, hlavně s Chelsea… no, dost dobře si ten fotbal proti nim, od AC nebo Interu, nedovedu představit. A připravit Guardiolu podruhý o LM… Snad to ve finále nebude nějak nedůstojný.

Reagovat
LesyJePan

Grande Tammy

Reagovat
Lech

Reagovat
GEGE

Giroud lahudkova forma...nastesti na lavce sedi jeste horsi Rebic a tragicky Origi...

Reagovat
Lech

Tenhle Milan je v semifinale LM, tvl j3dine stesti ze proti interu. Proti ManC v pripadnem finale to bude hanba jak svina

Reagovat
Salfovic

První poločas bez střely na bránu, to mluví za vše

Reagovat
GEGE

75 minut bez střely na bránu. Solidní šlágr.

Reagovat
10

Tj, divím se, že to nevysílá Šlágr TV, tam by to sedělo...

Reagovat
Eldarion

Rímske prasata

Reagovat
LesyJePan

Musime toho spraviť omnoho menej aby sme dostali kartu. Sudi dnes nemá rovnaký meter

Reagovat
10

Pár minut před kartou Kruniće výrazně horší zákrok s držením dresu od Celika bez karty, teď jí dá...a takových situací jsem tam viděl víc

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Eldarion

Tvle však ste mohli mať s prehľadom minimálne jednu červenú, môžete byť radi, že vám Orsato dnes pomáha.

Reagovat
LesyJePan

Si si ma pomylil

Reagovat
Eldarion

prepáč

Reagovat
maras93

Reagovat
10

Orsato docela AS drží ve hře..

Reagovat
Salfovic

Tak ať už to dotáhnou, utkání bez jediné střely na bránu bude nepřekonatelný světový rekord

Reagovat
maras93

To je ještě větší břečka zápas než jsem čekal

Reagovat
maras93

Výborný tyčíčo :)

Reagovat
GEGE

zase nas pohrbi to nejvetsi kopyto ty pico me poser...

Reagovat
Salfovic

Debil

Reagovat
Eldarion

Neskutočné, dlho som nevidel tak nechutný tím ako Rím, či už herne, alebo fair play. Snáď tú top 4 nedajú.

Reagovat
LesyJePan

Cely zapas vyplakavaju rozhodcovi, ktory im dost pomohol imho.

Reagovat
Lech

V cem, nechapu? Ze n3piska leaovi a theovi hovna? Stejne tak nepiska kjaerove lokty v zatylku kazdeho s kym hlavickuje

Reagovat
Truffaldino

Bylo dost zřetelné, jak Orsata nejvíc ze všeho štve Theo a jeho válení, kvílení a máchání prackama. Fanoušci klubu s nejvíc odporným hráčem světa by se měli soustředit na svůj tým a na to, co dneska jejich hráči předvedli.

Reagovat
maras93

Reagovat
Alberto Aquilani

milanisti humoristi

Reagovat
danko10

Skoro ako fanusikovia Milana v diskusiach.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
GEGE

RETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
maras93

ALEXIIIIS, tak aspoň bod no

Reagovat
Eldarion

Ďakujem Alexis a konečne sa môžem ísť vygrcať

Reagovat
maras93

Reagovat
Largo

Skoda, tohle jsme mohli vyhrat. No nic, jedem dal. Daje!

Reagovat
Largo

Pred zapasem bych remizu bral, ale dostat gol takhle par vterin pred koncem, to je na pest. Zase skolacka chyba obrany i Ruie.

Reagovat
AngryPrd

Dnesny zapas bola asi reklama na antifutbal. Alebo ako hrat na remizu. AS sa zacina podobat svojmu trenerovi, za vsetko chodia plakat za rozhodcom alebo hraju teatro. Este stastie za ten gol na 1-1 lebo prehrat s tymto timom AS by bola si hanba.

Reagovat
Largo

Vy jste se dneska taky moc nepredvedli.

Reagovat
Kruth

tak AS je silný tým a brání v 10ti celý zápas, tak co čekáš že AC předvede ? prostě Mourinho styl. Paradoxně před zápasem by mělo být AC, kterému se by měla vyhovovat remíza s tím, že to zkusí nahnat doma. Další věc je Orsato, pro kterého není faul pokud není mrtvola. Toho držení tam bylo strašně moc a to betonu vždy vyhovuje

Reagovat
danko10

Akože AC chcelo hrať futbal?

Reagovat
Kruth

takže znova. Pro ty méně nadané. Ac - hostující tým, hrají na AS - domácí, proti přímému konkurentovi, který od první minuty - v sestavě jaké má a v domácím prostředí - rezignuje na to, že by útočil a jen zaleze a čeká jestli AC neudělá chybu. Moje otázka - co čekáš od AC že udělá ??? Že to otevře a proti Mourinově týmu budou chodit v 8lidech do vápna ??? takže to shrnu - pro toho méně nadaného - Co čekáš že AC předvede ????? říkám snad že AC chtělo, mělo nebo dokonce muselo něco předvádět ? CO PODLE TEBE MĚLI PŘEDVÁDĚT. Už se chytáme ?

Reagovat
Alberto Aquilani

buahahahahahahahaha

Reagovat
danko10

Áno, už sa chytám. Si kokot. Ďakujem za objasnenie.

Reagovat
Largo

My se chytame celou dobu. Jak jsi na tom Ty, to je vec druha.

Reagovat
Truffaldino

Na Orsata bych žádnou vinu neházel, prvních dvacet minut prvé půle se hráči obou týmů jen váleli, kdyby rozhodčí pískal každou maličkost, tak budou mít oba týmy problém dohrát a byla by z toho ještě větší sračka.

Reagovat
Kruth

jako jo. Někteří pískají všechno a nedá se na to dívat, někteří zase pouští vše. Za stav určitě nemůže sudí :-) skončil přesně tak, jak si to oba týmy přály :D

Reagovat
Largo

Jo tak.

A ze AS nemelo tri svoje nejlepsi hrace, zatimco AC mohlo nasadit prakticky plnou palbu je asi drobnost co?

Reagovat
Kruth

tak drobnost to samozřejmě není, ale to se to prostě stává. Málokterý tým dokáže každý zápas postavit to nejlepší + to ještě není záruka toho, že fakt dobře zahrajou. U AC by o tom mohli hodně dlouho vykládat

Reagovat
AngryPrd

Suhlasim, remiza spravodliva. Len ma seria strata bodov.

Reagovat
Largo

To chápu, mě taky. A vzhledem k losu nám dost zásadně uniká první čtyřka. Jedině že by fakt odečetli body Juve nebo by ho UEFA vyloučila z příští sezony pohárů.

Reagovat
AngryPrd

To by vyhovovalo vsetkym

Reagovat
FC Porto FC

Ty vole vždyť AC mělo menší Xg jak AS a stejně střel na bránu

Reagovat
Alberto Aquilani

ja tomu tiež nerozumiem, veď sme boli IMO ofenzívnejší ako oni, ale bum, tu čítaš o tom rímskom betóne...

Reagovat
Truffaldino

Reagovat
AngryPrd

Nesuhlasim, ze ste boli ofenzivnejsi, ale po tom co som videl, nic ine ako remiza tomu zapasu nesedela.

Reagovat
Lech

To bylo tak rimske. Bove to mel vydrzet do krve jak Dybala, dneska si pres nej nikdo necuchl. AC tupe, herecke vykony jim tentokrát orsato nesezral, no nakonec klasicky ten slizoun proti nam da gol. Todle nemuze dopadnout jinak nez 5.flek dopiceee

Reagovat
Alberto Aquilani

Celý zápas som mal myšlienku o našich dvoch deadwoodoch vpredu - Belottak sa pre istotu sundal o polčase sám a Tammy tam najprv v prvom vletí do gólu, potom skoro spraví gól Milánu, aby tam v nadstavenom (skoro) rozhodol. Takticky nadštandardný výkon, páčilo sa mi to, IMO sme horší neboli. Celý zápas som mal ale pocit, že sa niečo stane - napríklad že rozhodne ten prostitút s ružovými vlasmi, a olala.

Páčil sa mi Bove a Celik. Napísal by som že dobre aj obrana, bohužiaľ pri tom góle zas nepochopiteľné veci. IMO bol kľúčový moment zranenie Kumbullu (snáď už nikdy viac). S ním na ihrisku by sme do dostali dva do hodiny hry a ciao.

Reagovat
Lech

Reagovat
FC Porto FC

Pokud bude AS stále chybět Dybala tak udělat LM bude asi nemožný. Zápas s Interem rozhodne protože to vidím že první 3 místa už jsou asi pro AS pryč

Reagovat
Largo

Snad zítra Lazio pomůže a Inter prohraje. Monzu bysme dát mohli. Ale velká škoda, že jsme to dneska neudrželi.

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak, kukajúc na diskusiu si milanisti zosúladili menštruačný cyklus? To je celkom kvalitná psychóza čo tu predvádzajú. Že tam mohli byť 1-2 žlté karty navyše pre nás - OK, ale aspoň Orsato nebaštil všetko hentomu ružovému neandertálcovi.

Nakoniec sa tu ešte kvôli Vám skamoším s Furiom

Reagovat
Kruth

a to je to co jim vadí, že tam ty karty měly být

Reagovat
Alberto Aquilani

Kokos, ty si kde bol doteraz? Prečo ťa evidujem prvýkrát? Veď ty máš potenciál, chlapče!

Reagovat
Kruth

do toho, kde jsem byl, je ti úplné hovno

Reagovat
danko10

Hlavne neodchádzaj. Prišiel si a s tebou svetlo. <3

Reagovat
Kruth

super

Reagovat
Largo

Reagovat
AngryPrd

Theo je vyborny obranca ale mas pravdu s tym, ze to uz dlhsie prehana s filmovanim. Aj mna tym serie. Nielen on ale vlastne kazdy herec na ihrisku napr. Barella z Interu atd. Neviem ci je to krajinou ale mne sa zda, ze kazdy kto pride hrat do Talianska akoby sa nakazil tym ich neslavnym simulovanim.

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Furia Ceca

Já myslel, že už jsme kamarádi...

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak, chcel by som brankára, ktorý sa nebojí vybehnúť... to je šialenosť ako Rui stojí vždy na bránkovej čiare. Aj ten gol mohol IMO predtým kludne boxovať.

Reagovat
Largo

Reagovat
danko10

Remízová holomajzňa jak cecky. Miestami to vyzeralo, ako volejbal, keď si tie dva bloky vymieňali bezhlavé nákopy.

Rím je už tam, kde každý rok o takomto čase. Vŕšia sa únavové zranenia, herne to rúbeme nasilu… No, cez ligu sa imho nedostaneme nikam.

Miestni fanúšikovia Milána nesklamali. Tam beží virtuálna realita na plné pecky.

Reagovat
LesyJePan

Pozri sa do vlastného tábora a tiež na seba

Reagovat
danko10

Už neplač.

Reagovat
Bily

Bove nejlepší na. hřišti z. Vlků, něco se nepovede, ale dře, maká, potí triko, přesně jak má mladý 20ti letý ucho v týmu MAKAT!

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

jeho styl me strasne bavi, ale ty roky jsou proste videt. Pokud mourinho po lete zustane, prave Bove z toho muze nejvic vytezit. Dospela repre by mu taky slusela. Za par sezon z neho muze byt solidni capitano

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pastal

Remíza zamrzí ale je zasloužená bohužel, AS to teď bude tak hrát to je jasné,má zraněné a kvalitu ve středu hřiště chybí.Mrzi že nešel dole Pellegrini který už tahal nohy a taky vypustil borce co dál Gola místo toho šel Bove který hrál skvěle, líbil se mi i Matic a Elsha Abraham tragicky ale dál gól tak ho dal rozebírat nebudu tohle se mělo na konci ubránit Jinak nechápu co to Fans AC brečí v obou týmech jsou borci co polehavaji a snaží se udělat tlaky na sudí tak trochu soudnosti kurva!!!Řekl bych že pískal dobře to že hráči leží není chyba rozhodčích měli by se udělat nějaké pravidlo že třeba když leží hráč více než půl minuty tak musí za lajnu tam ho 4 sudí nechá minutu a až pak může do hry , je to hnus jak se válejí a to všude a v každé lize a už je to pěkně sere!!!Boj o LM bude ostrý pro Řím je klíčové uzdravení Dybaly a Smallinga bo Bryan na stoperu bude ještě zábava asi by měl přejít na 4 obránce

Reagovat
Largo

Nahodou mi dneska Brayan neprisel zas tak spatnej.

Reagovat
Lech

poprve vlastne od Fonsecy na stoperu mam pocit

Reagovat
Largo

Je to tak.

Reagovat
pastal

Pozor Bryana nemusím a nadávu hodně na něj, ale uznám že poslední dobou hraje solidně jen jsem to asi špatně napsal ale myslel jsem to tak že stoper není jeho post a on ho musí lepit zranění svých spoluhráčů, raději bych aby Mourek hrál na 4 beky Si prostě myslím že Bryan může jeden dva zápasy zaskočit na stoperovi ale hrát tam třeba 6 utkání tak to může být zajímavé

Reagovat
Largo

To souhlasím. A právě to nás asi čeká. Problém je, že pak není kdo do zálohy, když je Gini mimo. Snad ne na dlouho, i když Bove dnes více než solidní výkon. Teď udělat Monzu a doufat, že s Interem něco ukopem. Ale na TOP 4 to nevidím.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Pipo123

Acerbi hraje super

Reagovat
LesyJePan

Čaute, 23.5 - 27.5 som vo Florencii. A črtá sa zápas domácich s AS. Viete kedy zhruba budú určené časy výkopov?

+ ako by ste odporučili kúpiť lístky? Za každú radu ďakujem

Reagovat
Nuno čomes

Dáme gól a já ani nemám radost kvůli trageda Inzaghiho, co postavi stopery Dambrosio - Acerbi, kteří mají maximálně na to hrat v týmu o udržení. O poločase tam dá největšího trageda (omlouvám se tímto Jonathanovi a Nagatomovi) a Lautara s Hakanem až v 60. Hlavně ať nezapomene vyhrát nic neřešící Coppu, to je jediné co jakš takš umí

Reagovat
Nuno čomes

Pomohlo

Reagovat
10

mr*ky z Lazia nikdy nezklamou

Reagovat
Pipo123

Toto ide za Sarrim, dva zápasy kde nedokáže reagovať, proti Torinu nevedel nič zmeniť ,stále hraje to svoje 4-3-3 a dnes keď sme boli pod tlakom tak si stále trval na svojom. Taký Inzaghi je oproti nemu taktický génius, toto je vlastne jediná chyba Sarriho počas celej kariery

Reagovat
Furia Ceca

Ihned po zápase sedá do letadla směr Neapol a hurá na oslavy

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Largo

Reagovat
GEGE

Reagovat
lnterista

Vecino je super

Reagovat
Largo

Klasika. Kdyz nam muze Lazio pomoct,…

Reagovat
Furia Ceca

V Neapoli desítky tisíc lidí nadržených jak stepní kozy na Scudetto, ale góly, který by ho už dneska přinesly, ne a ne přijít Neapol slušná křeč... Všichni jsou nervózní, kazí, nelepí jim to. Je jasný, že jakmile daj gól, tak to z nich spadne a asi přidaj i další, ale dají dneska vůbec ten jeden? Kór když chytá Ochoa? A Souza očividně taky nechce Neapoli asistovat k titulu... Holt správnej Juventino

Reagovat
Furia Ceca

Ale přiznám se, že bych si docela přál, aby Neapol skórovala... chtěl bych vidět ten bordel , co tam pak nastane

Reagovat
Rothbard

Stačí Neapoli remíza, respektive byla by mistrem při rovnosti bodů s Laziem?

Reagovat
Furia Ceca

To je aspekt, který se bude řešit až po 38. kole, takže dneska jim je to platný jak mrtvýmu zimník... jestli chtějí dneska slavit, tak musí vyhrát.

Reagovat
Rothbard

To se neví, jak se postupuje při rovnosti bodů? Skóre, vzájemné zápasy atd

Reagovat
Furia Ceca

V Itálii to je myslím o skóre. Proto bod Neapoli pro dnešek nestačí.

Reagovat
Rothbard

Tak ale Lazio asi nenahraje +20 ve skóre v posledních 6 zápasech, navíc by museli vše vyhrát a Neapol nezískat ani bod.

Reagovat
Furia Ceca

Já myslím, že atmosféra v Neapoli po gólu ti na tvoji otázku, zda jí ke Scudettu stačí remíza, odpověděla celkem jasně

Reagovat
Salfovic

Ne, vzájemné zápasy.

Reagovat
Furia Ceca

Tak to standardně je, ale já mám pocit, že se v to SA nedávno měnilo... ale možná si to pletu s LM.

Reagovat
Largo

https://www.forzaroma.info/news-as-roma/corsa-champions-ecco-cosa-succede-se-inter-roma-e-milan-chiudono-a-pari-punti/

Ne tak docela. Rozhoduji vzajemny zapasy. Takze pokud my bysme pristi vikend neprohrali s Interem a na konci by byla rovnost bodu, jdem do LM my.

Reagovat
mastakillah

Oliveraaaa

Reagovat
Salfovic

A je po oslavách

Reagovat
Furia Ceca

Tak to nasere

Reagovat
Furia Ceca

Tak ten míč, co tam rozhodčí tak teatrálně nesl do sáčku, můžou zase potichu vrátit do hry

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Largo

Fakt lemry, tu standardku uplne vynechali. A tak jsem jim pral, oslavit to doma… No nic. Kazdopadne Souza

Reagovat
Furia Ceca

Kvara ho mohl úplně v pohodě sundat ještě před vápnem, ale totálně to vypustil, šlo na něm vidět, že už je myšlenkama úplně jinde.

Reagovat
vilp

Spíš tam měl někdo dostoupit z vápna a zavřít ten prostor, do kterýho pak ten útočník šel. Někdo jako Jesus.

Reagovat
Furia Ceca

Jako já neříkám, Kvara není žádnej obránce, ale když už v ten moment na to místě byl, měl ho sejmout, než doběhl do vápna.

Reagovat
vilp

To byl zas od Spalettiho tah s tím Jesusem. Achjo.

Reagovat
Largo

Presne tak. Chapu, ze chtel doprat Oliveirovi ovace, ale mel tam dat obrance. Jesus tu standardku uplne ignoroval. Proto jsem ho v AS nemel rad.

Reagovat
zurix_new

A my v Interu

Reagovat
Largo

Reagovat
SunFells

to nasere

Reagovat
Furia Ceca

Klasická neapolská mentalita opět zapracovala

Reagovat
Nuno čomes

18 b. náskok. Tak to oslaví za týden no.

Reagovat
Furia Ceca

Jj, to vůbec nemusí srát... jenom si kvůli tomu nechali přeložit zápas, nechali si rozhodčím teatrálně přinést "scudettový" míč (asi do muzea), stadion praskal ve švech stejně jako přilehlý ulice, určitě zž měli připravený program na celou noc, celý město na nohou, neskutečná, napnutá atmosféra, každá lednice v Neapoli chladila šampusy... Ale jo, jasně, tak po tom, co si to tam všechno připravili a co celý týden nemůžou dospat, tak v pohodě... Všichni se teď místo do hospod a barů odeberou domů a Scudetto si za týden oslaví u televize.

Ale tak chápu, že zrovna ty s tvojí retardací nejseš schopen navnímat ty "drobný rozdíly"

Reagovat
Largo

To s tim micem ale podle me nesouvisi s Neapoli. Vcera sudi takhle odevzdaval mice po obou golech…

Reagovat
Furia Ceca

Včera jsem nekoukal. Docela by mě zajímalo, proč to dělaj. Tipuju, že to půjde do dražby na nějakou charitu.

Reagovat
Largo

Neco takovyho. Mozna sponzorum, uvidime.

Reagovat
Nuno čomes

Pooojď ještě vytahni něco o retardaci, pořad málo, paciente Vy tam od vás jste tady fakt úplně ujetí. Ve všem co se stane musíte hledat a najít nějakou špínu, vaši pravdu, vaše sračky Tak ten šampus vytáhne z lednice za týden, myslím, že ten drobný rozdíl, v klidu přejdou po těch x letech čekání na titul. Ale rozumím, tohle asi neumíš pobrat, to ti asi nedojde, to mě mrzí

Reagovat
Furia Ceca

Jestli sis náhodou nevšiml, tak tě měsíce ignoruju, protože mě absolutně nebavíš, jseš ztracenej případ. A i přesto – nebo možná právě proto se stejně furt do mě sereš, pořád na mě reaguješ a při každý příležitosti se na mě lepíš jak hovno košile.

Tak buď tak laskvej a nevotravuj... Já o diskuzi s tebou absolutně nestojím. Beztak seš jenom obyčenej, zbabělej sráč, co provokuje a a když tě pak tady někdo začně stírat – jako že to nikomu nedá moc práce – tak najednou otočíš a hraješ si na morální autoritu ("Tady ty diskuze šly strašně dolů, jenom urážky a rádoby stěry") nebo začneš lézt ostatním doprdele ("Vůbec se s ním nebav, to nemá smysl..."). Už mě s tou svojí krysí povahou nevotravuj.

Reagovat
Nuno čomes

Tpč

Reagovat
Nuno čomes

Hlavně zes na mě za poslední rok reagoval víckrát než já na tebe, ty chytráku. Ale lhaní k vám, tedy nejen k tobě, patří, takže se nezlobim

Reagovat
mastakillah

Ale notak sám musíš vidět, že ta naše forma poslední týdny není buhvíjaká. Na ty góly se nadřeme a spíš hrajeme na to, abychom je nedostávali. Což se nepovedlo, protože to Dia udělal fakt hezky. Tohle moc o mentalitě nebylo

Reagovat
10

Dotknul se ho? Orsolini každopádně

Reagovat
Melchior

Dobrý začátek. Dle mého se ho nedotkl, a nebo úplně minimálně. Ale já si ani nepřeju, aby to otočili

Reagovat
Salfovic

Řekl bych, že ho pak mírně přišlápl.

Reagovat
Melchior

Co teď nedávají

Reagovat
Melchior

Tak tady mi z toho pohledu přímo kolmo na vápno přišlo, že faul byl na čáře, ale první kontakt byl ještě ve hřišti. Ach jo, zasr... VAR nedělá tomu fotbalu dobře

Reagovat
10

Hlavně další přihraná penalta, vždyť natáhl nohy jak když ho střelí...

Reagovat
Salfovic

Jenže čára je součást vápna, takže i kdyby měl tu faulující nohu jen mm na čáře (k čemuž nebylo daleko) tak je to penalta

Reagovat
brenk

To je banda dementov

Reagovat
10

Geniální penalta tyvole

Reagovat
Melchior

A ještě to Milik zesere ve velkém stylu

Reagovat
Zark

skorupski chytne všechno

Reagovat
smazaný uživatel

On měl nějakou webovku, kde byly fotomontáže robinsonad ve vesmíru a já nevím kde ještě, skorupskisaveseverything nebo everywhere

Doteď mě mrzí, že odešel, ale prý byly nějaké problémy v kabině.

Reagovat
10

Debilněji kopnutou penaltu jsem neviděl hodně dlouho

Reagovat
Zark

jak kdyby jsme měli titul vyhraný ve 30. kole, přístup totálně na kok*ta

Reagovat
mastakillah

Teď jsem na to koukal. Kopl to vážně jak trouba. Si asi zkoušel hrát na Jorginha

Reagovat
Zark

Fagioli je super

Reagovat
10

Nejlepší záložník Juve. Ale potřebuje gól, je vidět, že po tý Maxově medicíně není v pohodě

Reagovat
Zark

šancí 3 řitě, bologna netuší tvle

Reagovat
10

Chápe někdo ten systém? Chiesa s Kostićem se nalevo drží za ruku, na druhý straně není nikdo, obrana hraje ve 4 v řadě...

Reagovat
Melchior

Tam žádný systém není, tak ho nemůže nikdo chápat.

Reagovat
Melchior

Ta připosranost nevystřelit.. já z toho fakt nemám radost. Vrací mi to tu apatii z dob Ronalda.

Reagovat
Melchior

Ať už se ty brazilci chytnou za ruku a táhnou do prdele.

Reagovat
10

Obrana Cuadrado-Gatti-Danilo-Alex Sandro dost podkopává tu teorii, že za všechno může Allegri

Reagovat
Zark

s tímhle může bojovat o LM jen trenérský mág

Reagovat
10

no...

Reagovat
Zark

stačilo kdyby debil kopl penaltu jako člověk a nebo jsme proměnili půlku šancí, takhle jdeme do šaten za stavu 1:0, krása

Reagovat
Furia Ceca

První poločas jsem neviděl. Ale co tady čtu... tak zase blbý, jo? Milik nedal penaltu?

Reagovat
M11

Nezlobte se na me.. ale Danilo neni proste stoper.. kdy uz si to uvedomi.. on absolutne nevi ktera bije.. a to se ani nebavim o te penalte..

Reagovat
10

Špatný stoper, naprosto průměrný bek, možná dobrý do kabiny, ale to by fakt nemělo stačit. To je hráč pro Violu max.

Reagovat
M11

Oni z nej udelaji kapitana a daji mu smlouvu do 40.. toto je uplne proti prirode

Reagovat
10

Píšu to tady dlouho, že on je pro mě z mnoha důvodů symbol toho úpadku, nejen kvůli tomu, co říkáš.

Reagovat
Melchior

Že oni už několikátej zápas Juve v řadě na prasáka dají o poločase sestřih Fiorentiny a všech Vlahovićových gólů, nechápu

Reagovat
Furia Ceca

My jsme poslední měscíe strašněj boxovací pytel Nás řežou a ponižujou na všech frontách

Reagovat
M11

A pak ze se do mrtvol nekope

Reagovat
stuff

Az na zakoncenie fasa vykon. Ak by takto hrali do konca roka, nebudu mi vadit ani prehry ani nepostup kamkolvek. Forza juve!

Reagovat
Zark

připomíná mi to zlaté časy, kdy jsme pravidelně dělali z brankářů golmany kola a nedávání tutovek byla naše největší starost tehdejší doby

Reagovat
10

Sorrentino si na tom postavil kariéru

Reagovat
Zark

joo, na něj jsem si při psaní příspěvku nemohl za boha vzpomenout!

Reagovat
10

Na něj, Bizzarriho a Storariho si vzpomínám nejvíc asi...z tý poslední dekády

Reagovat
Zark

...Frey, Gillet

Reagovat
Furia Ceca

Vzpomínám si, jak v 1. Ronaldově zápase za Juve ho Sorrentino totálně vychytal Pak ho Ronaldo zranil a Sorrentinova přítelkyně nebo manželka se na tom snažila na sockách strašně okatě přiživit

Reagovat
Furia Ceca

Psala něco v tom smyslu, že je to velký hráč, ale malý člověk, kterýmu se nedá fandit... teď mi zpětně dochází, jak ho trefně ohodnotila hned na začátku jeho angažmá u nás

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Zark

ronaldo ho ale tenkrát slušně sprasil čurák, legendu calcia

Reagovat
Melchior
Reagovat
10

Konečně Iling, místo Kostiće měl dostat šanci dávno, ten je totiž snad ještě víc v prdeli, než Chiesa....

Reagovat
10

Milik

Reagovat
Zark

MILIIIIIIIIIIIIIIIIIK

Reagovat
Furia Ceca

Killing Junior

Reagovat
10

Jako ten next gen nám tuhle sezonu slušně zachraňuje prdel. Tuším, že do toho teď půjde víc týmů...

Reagovat
Furia Ceca

Nedávno jsem to sem házel, že v léte do toho už chce dalších 5 týmů. Původně nechtěli kvůli těm hatům, ale když vidí, jak nám to vyprodukovali Mirettiho, Fagioliho, Soulého a Juniora, tak změnily názor.

Reagovat
Furia Ceca

Ty píčo, ten to větrá

Reagovat
10

Iling to takhle rozhýbal pokaždý, přesto hraje dneska po víc jak dvou měsících, kdy se navíc Kostić potýká s tragickou formou... prostě Max

Reagovat
Zark

Náš Esteban jde na plac

Reagovat
Melchior

Zápas v režii třech poláků.

Reagovat
Zark

Paredes, můžeme vypínat

Reagovat
10

Soulé

Reagovat
Furia Ceca

Bernardeschi style

Reagovat
Furia Ceca

Medel, De Silvestri, ta Bologna je taky slušný Turecko... Koho nasadí dalšího? Palacia? Pastoreho?

Reagovat
Zark

v současnosti je polovina ligy Turecko

Reagovat
10

V Juve je to ještě víc

Reagovat
Furia Ceca

Tak proto jsou italský kluby v LM tak úspěšní... všichni se můžou přetrhnout, aby se mohli blýsknout v domácím finále

Reagovat
Zark

Reagovat
10

Co chce Vlahović víc? Tenhle Gattiho centr mohl mít, kdyby trošku zabojoval..

Reagovat
Furia Ceca

O ty nůžky se ale slušně pokusil Ale hned na začátku toho pokusu si uvědomil, že by ho ten pád na zádíčka mohl vlastně bolet, a tak si to takticky rozmyslel Následuje pár debilních xichtů a rádoby důležitých gest ručičkama – a je po fópáčku

Reagovat
10

Jeden z nejlepších výkonů v sezóně. K dokonalosti hodně daleko, ale tohle je cesta. Mj. s čtyřčlennou obranou.

Reagovat
stuff

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele