Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiJídlo a pitíZábava

Objevte kouzelný svět Harryho Pottera v nové edici Kinder Joy

Zažijte nová kouzelnická dobrodružství s Harry Potterem díky Kinder Joy, oblíbené pochoutce s mléčným a kakaovým krémem a dvěma křupavými oplatkovými kuličkami. Figurky podle knih J. K. Rowlingové mohou navíc ožít před očima v zábavné aplikaci Applaydu & Friends pro děti od 8 do 12 let.

Abyste se dostali do světa plného kouzel a fantazie, nemusíte chodit na nástupiště 9 a 3/4. Nyní se do kouzelnické školy snadno přenesou všichni milovníci Kinder Joy. V každém balení mohou najít figurky z příběhů o Harrym Potterovi, včetně snaživé Hermiony, lstivého Draca Malfoye nebo moudrého Brumbála, ale i zábavné vychytávky, multifunkční záložky nebo náramky ve stylu kouzelnického světa.

Figurkám můžete jednoduše vdechnout život – stáhněte si bezplatnou aplikaci Applaydu & Friends, která nabízí bezpečné prostředí bez reklam a nákupů, a naskenujte QR kód. Ten najdete u výrobku v obchodech, a také přímo na letáčku v Kinder Joy. Pak už stačí jen sledovat, jak se váš avatar probouzí k životu, a pustit se s ním do her a aktivit v prostředí čarokrásných Bradavic.

Nová sezóna aplikace Applaydu & Friends nabízí dětem ve věku od 8 do 12 let nekonečnou kouzelnou zábavu a skrze nové herní zážitky usnadňuje jejich zapojení do kolektivu. Nechte vaše děti závodit se svými vrstevníky nebo si užít magická dobrodružství na známých místech slavné kouzelnické školy. Zvídavější děti pak mohou vytvářet vlastní mapy a v sekci pro kódování se mohou seznámit se základy samotného kódování a vyzkoušet si tak své logické a kreativní myšlení.

Více informací o bezplatné aplikaci Applaydu & Friends naleznete na webu www.kinder.cz. Nová edice Kinder Joy je dostupná od května a bude podpořena TV spotem, v místě prodeje i na sociálních sítích.

Zdroj a foto: Ferrero

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *