Klenoty Aurum do kampaně obsazují Krainovou i její sestru

pátek, 5. května 2023, 06:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tvářemi nové kampaně společnosti Klenoty Aurum je Simona Krainová a její sestra Yvona.

Fotografie z kampaně společnosti Klenoty Aurum se Simonou Krainovou a její sestrou Yvonou, zdroj: Klenoty Aurum

Fotografie z kampaně společnosti Klenoty Aurum se Simonou Krainovou a její sestrou Yvonou, zdroj: Klenoty Aurum

Klenoty Aurum spouští novou kampaň, jejíž tváří se opět stala topmodelka Simona Krainová. Tentokrát ji doprovází její sestra Yvona Maléřová. Jejich fotografie, které vznikly ve spolupráci se studiem Cash Only, mají poukázat na neodlučitelné propojení sester i na dlouhodobý vztah se značkou. To dokládá také nový slogan „Naše šperky“ podtrhující stabilitu a tradici firmy. 

„Každý rok náš tým pracuje na tvorbě kolekcí tvořených podle nejnovějších trendů ve světě. Čím dál tím více jsou oblíbené personifikované šperky. Letošní sortiment je přizpůsobený tomuto trendu tak, aby si zde vybrala šperk každá moderní žena,“ vysvětluje Rony Marek Lori, majitel Klenot Aurum. „Spolupráce se Simonou byla v tomhle případě jasnou volbou. Pracujeme s ní již dlouhodobě a kampaně byly vždy velmi vydařené. Vůbec poprvé jsme ale fotili i s Yvonou. Myslím, že výsledek stojí opravdu za to,“ dodává. 

Kampaň staví na minimalismu a jednoduché eleganci. Kromě podpory značky jejím cílem také podpořit speciální kolekci Simona, která je navržena samotnou Simonou Krainovou. „Kolekci jsem dávala dohromady tak, aby byla dostupná pro všechny ženy. Miluju jednoduché šperky, které jsou vhodné na každodenní nošení a dají se kombinovat se vším. A přesně takové kousky v mé kolekci najdete,“ vysvětluje Krainová. V prodeji bude již brzy na kamenných prodejnách, e-shopu i v aplikaci Klenotů Aurum. 

-stk-