Ligue - preview 34. kola: PSG chce načerpat klid

06.05.2023, 09:09, aktualizováno 07.05.2023, 09:12
Previews
Radost hráčů Troyes (© AFP)

PSG stále nemá jistý titul, v kabině není ideální atmosféra a toho se večer pokusí využít Troyes. Lyon hostí Montpellier, AS Monaco se představí v Angers.

Angers SCO - AS Monaco

neděle 13:00

SCO Angers je již jistým sestupujícím a ve zbývajících pěti kolech bude hrát o čest. Reputaci si u domácích fanoušků může vylepšit v neděli, kdy se na stadionu Jeana-Bouina představí AS Monaco. Knížecí celek je čtvrtý a k udržení stávající pozice potřebuje zvítězit.

Pokud jde o domácí tým, tam už je hotovo. Angers sice počátkem dubna zaskočilo Lille výhrou 1:0, ale šlo jen o poslední vzedmutí. Následovaly tři porážky, po kterých byl osud týmu zpečetěn. Angers si v příští sezoně zahraje jen Ligue 2 a ve zbývajících pěti kolech bude hrát jenom o čest. A to není úplně málo. Fanoušci si po zpackané sezoně přejí nějaký úspěch a například výhra nad Monakem by byla pěknou rozlučkou. Mimochodem pro Les Scoïstes je to předposlední domácí vystoupení v této sezoně na domácím hřišti.

Monako si neúspěch na Loiře nepřipouští a pokud si chce udržet čtvrté místo a zůstat v kontaktu s první trojkou, musí bezpodmínečně zvítězit. Hosté ale nejsou v optimálním rozpoložení. V minulých dvou kolech zcela propadli - nejprve v Lensu (0:3) a posléze doma proti Montpellieru (0:4). Dva absolutní kolapsy zřejmě vyjdou pokladnu Knížat pořádně draho, protože sen o Lize mistrů se prakticky rozplynul. Pět kol před koncem ztrácí na třetí místo už osm bodů.

Angers se potýká s rozsáhlou marodkou a zápas proti Monaku zřejmě vynechají Ulrick Eneme Ellou, Ali Kallou, Farid El Melali, Ilyes Chetti, Pierrick Capello, Halid Sabanović, Amine Salama a Faouzi Ghoulam. Celkově se dají v sestavě Les Scoïstes očekávat různé změny, neboť z jejich pohledu už o nic zásadního nejde.

Naopak o hodně jde Monaku. Knížata si sice zkomplikovala účast v Lize mistrů, ale stále si musejí hlídat i čtvrtou příčku, která by byla místenkou do Evropské ligy.

Angers SCO - pravděpodobná sestava:
Bernardoni - Bamba, Valery, Hountondji, Blažić, Doumbia - Bentaleb, Mendy, Taibi - Hunou, Niane

AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Nubel - Vanderson, Disasi, Maripan, Henrique - Fofana, Camara - Golovin - Ben Seghir, Volland, Ben Yedde

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.81 - 4.87 - 1.47

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

AC Ajaccio - Toulouse FC

neděle 15:00

Jestli se na Korsice bude hrát Ligue 1 i v příští sezoně, to zůstává prozatím nejisté. Pravdou ale je, že postavení Ajaccia už je hodně složité a teď se navíc na jeho hřišti představí Toulouse - nedávný vítěz Coupe de France.

Deset bodů, to je ztráta Ajaccia na nesestupové pozice pět kol před koncem. Za zoufalou situaci si každopádně může samo, protože dosud dokázalo vyhrát jen šest zápasů. Poslední výhru pak zaznamenalo v únoru nad Troyes a od té doby nic. Přesto stále existuje možnost se zachránit, i když šance jsou malé. V prvé řadě musí domácí nejlépe všechno vyhrát a doufat ve ztrátu konkurentů.

Už utkání proti Toulouse bude obtížné a domácí v žádném případě nejsou favority. "Fialky" jsou sice v Ligue 1 až třinácté, ale nedávno oslavily zisk cenné trofeje Coupe de France. Samotná účast ve finále byla velkým překvapením a i konečný výsledek mnohé zaskočil. Téfécé porazilo Nantes vysoko 5:1, nicméně v lize se na to navázat nepodařilo a v minulém kole Toulouse podlehlo Lensu 0:1.

Hned šestice hráčů je pro nedělní utkání mimo hru - Yoann Touzghar, Ismael Diallo, Mounaim El Idrissy, Mickaël Alphonse, Mickael Barreto a Romain Hamouma. Toulouse je na tom o poznání lépe a chybět bude jen zraněný Rhys Healey.

AC Ajaccio - pravděpodobná sestava:
Leroy - Youssouf, Gonzalez, Vidal, Diallo - Chegra, Marchetti, Mangani, Spadanuda - Soumano, Bayala

Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Dupe - Rouault, Costa, Diarra - Keben, Genreau, Sierro, Kamanzi - Onaiwu, Dallinga, Chaibi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.89 - 3.33 - 2.13

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - Clermont Foot

neděle 15:00

Statečně se drželo Auxerre před týdnem na půdě Marseille. Nebylo tam daleko od nějakého bodového úspěchu, jenže chvilková slabost nakonec znamenala konečnou porážku. Teď se v utkání s Clermontem očekává, že nějaký zdárný výsledek by se mohl konat daleko reálněji. Každopádně přetlačit moc dobře působící Les Lanciers nebude vůbec jednoduchou úlohou.

Svěřenci trenéra Pascala Gastiena v posledních týdnech vůbec neztratili elán, jaký je vlastně provází po celou sezónu. Ačkoli svůj hlavní cíl, tedy ligovou záchranu, mají už nějaký ten pátek prakticky splněný, nepolevují. Nehodlají tento ročník dohrát jen v nějakém polovičním tempu, rvou se o každou lepší příčku se vší vervou.

A do Burgundska před tímto duelem v podstatě nemuseli vzkazovat žádná silácká slova. Současná forma totiž může mluvit za ně, aktuálně má mužstvo z Clermontu-Ferrandu na svém kontě pět vítězství v řadě. Na první pohled mu zkrátka vůbec nevadí, že příčky zajišťující evropské poháry jsou už příliš daleko, jednoduše se míní šoupat pořadím stále vzhůru, kousíček po kousíčku, bez ohledu na to, jaký benefit může či nemůže získat.

Zato Auxerre po celou dobu horlivě usiluje o holé přežití. Od pásma sestupu ho dělil po třiatřiceti kolech jediný bod. "Samozřejmě cítím zklamání, protože nikdy neexistuje něco jako povzbudivá porážka. Ale také jsem hrdý na to, co kluci dokázali,” hodnotil Christophe Pélissier, lodivod AJA, minulé klání z jihu Francie. "Výsledek byl ve finále logický. Marseille dominovala, to jsme však čekali. Trápí mě jen, že jsme nedokázali v zápase navýšit naše vedení."

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.27 - 3.17

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Lorient - Stade Brestois

neděle 15:00

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.46 - 3.06

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Nantes - Racing Strasbourg

neděle 15:00

V půlce února se Nantes nacházelo s dostatečným odstupem mimo pásmo sestupu. Nicméně stačilo, aby uplynul zhruba měsíc a půl, a rázem je vše jinak. Poté, co si o minulém víkendu muselo doslova vytrpět porážku ve finále Coupe de France, nenašlo pohodu ani v dohrávce s Brestem. Jenomže na litování prostě není čas, teď ho čeká další důležitý mač se Štrasburkem.

Kanárci letos obecně moc dobře působili ve Francouzském poháru, pokud vynecháme z tohoto tvrzení výbuch z nedávného souboje o cennou trofej. Velmi slušně, možná až nad očekávání dobře, si vedli též v Evropské lize. Udržení se v Ligue 1 se přitom bralo trochu i jako samozřejmost. Stává se z něho však nečekaná noční můra, která minimálně musí strašit všechny zainteresované strany spjaté s bretaňským výběrem.

Nantes ve středeční dohrávce nestačilo na SB29, takže zakulatilo svou sérii bez ligového vítězství na deset kol v řadě. Neúspěch nebyl zřejmě tak nepříjemný z toho důvodu, že se jednalo o lokální derby, které chce každý klub zvládat vždy co nejlépe, jako spíš kvůli tomu, že znamenal definitivní pád na červené příčky.

Navíc Brest byl právě tím protivníkem, se kterým se domácí aktuálně napřímo perou o toužebnou záchranu. "Budu bojovat až do konce. Jsem bojovník, takový jsem. A jsem přesvědčený, že na začátku června v posledním kole budeme mimo pásmo sestupu,” vzkazoval všem škarohlídům Antoine Kombouaré, šéf lavičky La Maison Jaune.

Jak už bylo zmíněno, pro Nantes nemá cenu babrat se v minulosti. Musí zkrátka pokračovat dál a neohlížet se zpátky, vždyť teď natrefí na dalšího konkurenta, který má taktéž problémy se zachováním prvoligové příslušnosti. Tedy Štrasburk. Mimochodem, svěřenci trenéra Frédérica Antonettiho, kteří naposledy nestačili doma na Lyon, jsou jen o jednu příčku výše než Nantes pouze vlivem o chlup lepšího skóre.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.15 - 2.68

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - Montpellier HSC

neděle 17:05

Posledních pět kol má Olympique Lyon na to, aby si v příští sezoně zahrál evropské poháry. Tradiční francouzský velikán prožívá nepovedenou sezonu a i když z posledních pěti kol čtyřikrát vyhrál, na pohárové páté místo pořád ztrácí. Les Gones tentokrát vyzvou na svém stadionu takřka zachráněný Montpellier.

Nedávná porážka s Olympiquem Marseille Lyon zase přibrzdila, nicméně o pět dní později přišla náprava a vítězství na hřišti Racingu Štrasburg 2:1. Lyon se pod vedením Lauranta Blanca přeci jenom zlepšil a ve zbytku sezony chce dosáhnout na pohárové příčky, na které ztrácí šest bodů. Proti Montpellieru by tak měl nejlépe zvítězit. "Byli v kritické situaci a prakticky se zachránili. Rozhodně sem nepřijedou na výlet. Měli jsme čas se na tento zápas dobře připravit," podotkl Laurant Blanc.

Montpellier je z nejhoršího venku a takřka na 100 % bude hrát Ligue 1 i v příští sezoně. Výrazně mu pomohly výhry z minulých dvou kol. Nejprve si HSC poradilo se Stade Rennes, aby později nečekaně rozdrtilo AS Monako 4:0.

Výsledek z Monaka mnohé šokoval a Lyon si bude muset dávat pozor, aby se mu nestalo něco podobného. Pokud jde o vzájemnou bilanci, jsou na tom Blancovi svěřenci lépe, byť Montpellier má na svém kontě několik pozitivních výsledků. Vyrovnaný byl i říjnový duel na Stade de la Mosson, jenž pro sebe Lyon uzurpoval až v 90. minutě brankou Lacazetta.

Jeden zápas budou Olympiqu chybět Lukeba a Corentin Tolisso. Mimo hru jsou rovněž Nicolas Tagliafico, Jerome Boateng i Houssem Aouar. V kompletním počtu nebudou ani hosté a k dispozici nebudou suspendovaný Savanier, dále Kiki Kouyate, Maxime Esteve, Theo Sainte-Luce, Wahbi Khazri a Beni Makouana.

Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Lopes - Kumbedi, Diomande, Lovren, Silva - Caqueret, Mendes, Lepenant - Cherki, Lacazette, Barcola

Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Omlin - Sacko, Sakho, Jullien, Sylla - Ferri, Chotard, Leroy - Nordin, Wahi, Maouassa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.23 - 5.21

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

ES Troyes - Paris Saint-Germain

neděle 20:45

Možná že se pro PSG nestane zisk ligového triumfu tak jednoduchým úkolem, jak se zdálo ještě před týdnem. Ne že by situaci nemělo pevně ve svých rukou, jenomže klub prochází už nějaký ten pátek hodně bouřlivým obdobím a atmosféra se zřejmě až příliš negativně dotýká také samotné kabiny. Sjednat nápravu po minulém nezdaru nyní určitě míní na půdě Troyes.

Nečekaná domácí prohra s Lorientem z předchozího týdne přinesla Pařížanům několik neslavných rekordů. Třeba od té doby, co katarští majitelé převzali moc nad celkem z hlavní francouzské metropole, nikdy neinkasovali před vlastními fanoušky v rámci Ligue 1 tři góly. Čisté konto přitom před nimi neudrželi ve francouzské nejvyšší soutěži už poosmé za sebou. Tedy něco, co se jim přihodilo naposledy v listopadu roku 1989.

Aby toho nebylo málo, pořádný humbuk vzbudil Lionel Messi. Ačkoli požádal vedení Les Parisiens o svolení odcestovat do Saúdské Arábie kvůli reklamním záležitostem, nakonec souhlas neobdržel. I přesto se rozhodl, také s rodinou, Asii navštívit. Jenže pochopení u bafuňářů PSG nakonec nenašel. Ti ho zkrátka suspendovali na dva týdny.

Prakticky všechna média tak začala mluvit o tom, že tenhle rozkol se stal poslední kapkou pro rozchod Messiho s PSG během léta, kdy mu vyprší smlouva, a o němž se v kuloárech spekuluje už pár měsíců. Na druhou stranu tyhle fámy trochu vyvrací samotný Messiho postoj k celé kauze. Ten totiž prostřednictvím svého Instagramu vyjádřil lítost nad nepříjemnými událostmi. Netrucoval, nevztekal se, nenadával. Postavil se k tomu, lidově řečeno, jako chlap.

Kdyby přitom PSG před týdnem s Les Merlus nepadlo, k ničemu z toho by asi ani nedošlo. "Chtěl jsem natočit toto video po tom všem, co se stalo. Nejprve se chci omluvit svým spoluhráčům a klubu,” stálo v jeho mluveném prohlášení. "Myslel jsem si, že po zápase s Lorientem budeme mít volný den, jako tomu bylo v předchozích týdnech. Už jsem ten výlet měl naplánovaný dlouho dopředu, musel jsem ho předtím rušit. Teď už to ovšem nešlo. Abych to ale ještě jednou zopakoval, chci se omluvit za to, co jsem udělal. Pouze čekám, jak se klub rozhodne.”

V kontextu toho, že se navíc rojí další a další zprávy, například o tom, že Kylian Mbappé po konci tohoto ročníku převezme kapitánskou pásku po Marquinhosovi, což se Brazilcovi údajně nemá líbit, že již nebude působit v pařížském celku Neymar, nebo že skončí trenér Christophe Galtier, se vlastně nelze divit, že i k herním ideálům mají hosté prostě daleko. V takovém prostředí se ve finále zajisté velmi stěží pracuje.

I v Troyes mají ovšem k idylce velmi daleko. Sázka na kouče Patricka Kisnorba, který převzal mužstvo v listopadu loňského roku, se nevyplatila. A pokud se ESTAC zázračně nevzpamatuje, brzy se stane jeho sestup do Ligue 2 reálnou záležitostí. "V poslední době jsme se zlepšili. Méně jsme inkasovali, jenže nám neustále něco chybí,” hledal alespoň nějakou útěchu domácí stratég.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.00 - 6.55 - 1.27

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

OGC Nice - Stade Rennes

sobota 17:00

Rozporuplné pocity musí mít Nice z letošního ročníku. Sice velmi solidně reprezentovalo francouzský fotbal na evropské scéně, jenomže na té domácí se zřejmě bude muset smířit s umístěním ve středu tabulky, z něhož se do pohárové Evropy zkrátka neprobojuje. Naopak o tu stále může usilovat Rennes, jen by se potřebovalo přece usadit do stabilnějších mantinelů.

Pokud se podíváme na formu bretaňského souboru během března a dubna, napočítáme tři vítězství z osmi zápasů, zároveň i čtyři porážky. Suma sumárum, je z toho spíše šedý průměr, pokud připomeneme, že před týdnem porazil Angers, poslední a aktuálně již sestupující celek Ligue 1. "Zbývá ještě pět kol. Je jen na nás, jak svou práci zvládneme. S Monacem, Lille a Lyonem se porveme o to, kdo skončí čtvrtý a pátý,” povídal hostující kouč Bruno Génésio.

Právě tyhle dvě příčky, které jmenované čtveřice reálně atakuje, jsou těmi, které kvalifikují daného úspěšného jedince do evropských pohárů. Na dva pak zbyde, jak se říká, černý petr. "Stejně jako loni máme po 33 kolech 56 bodů, dokonce jsme inkasovali i stejný počet 36 gólů. Máme pouze méně vstřelených branek,” počítal Génésio. "Pochopitelně jsme si ale vědomi, že druhá polovina sezóny není optimální, není taková, jakou bychom si přáli. Rozhodně to však není žádný propadák.”

Nice si naposledy po sérii několika nezdarů, včetně vyřazení z Konferenční ligy, spravilo náladu a těsně zvítězilo na půdě Troyes. Jen stěží ovšem parta trenéra Didiera Digarda může dohnat resty z předešlých týdnů a především z podzimní části tohoto ročníku. "Jsme hlavně neefektivní. Do šancí se přitom dostáváme,” shledával aktuální problémy domácí lodivod. "Taková jsou holt některá období. Někdy vám všechno klape a máte úsměv na tváři, jindy ne. Ale musíte za vším udělat tlustou čáru.”

OGC Nice - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Lotomba, Todibo, Dante, Bard - Ramsey, Boudaoui, K. Thuram - Bouanani, Moffi, Laborde

Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
S. Mandanda - H. Traoré, Omari, Theate, Belocian - Bourigeaud, Santamaría, Tait - Doku, Kalimuendo, Gouiri

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.56 - 2.74

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Stade Reims - Lille OSC

sobota 19:00

Ještě před několika týdny se jméno trenéra Willa Stilla skloňovalo ve všech médiích. Jenže od té doby, co parta třicetiletého stratéga padla s Marseille, nemůže najít optimální pohodu. Srovnat stabilní výkonnost zrovna proti Lille přitom nebude představovat vůbec jednoduchý úkol. Zatímco Remeš hraje v klidném středu tabulky, hosté o místa jistící evropské poháry.

Evidentně větší zájem uzmout tři body na své konto bude mít ekipa kouče Paula Fonsecy. Ta nejenže minimálně potřebuje upevnit své postavení na průběžné páté pozici, zároveň se, aspoň dočasně, může posunout dokonce před čtvrté Monaco. Připomeňme, že po triumfu Toulouse v Coupe de France se nebude do pohárové Evropy postupovat ze šesté příčky, ale jenom top pětka již takovou výsadu určuje.

Pochopitelně že taková skutečnost moc nehraje do karet LOSC, které se ve zbývajících pěti kolech bude urputně snažit zlomit odpor ostatních konkurentů v přímé i trochu větší tabulkové vzdálenosti. Tedy knížecího výběru, Rennes a Lyonu. "Máme před sebou cíl, který se pokusíme za každou cenu splnit. Nikdy se nevzdáme,” vzkazoval Rémy Cabella, který mimochodem nedávno podepsal smlouvu s Les Dogues až do roku 2025.

Remeš se v současné chvíli nachází na jedenácté pozici. Osmý Clermont, na jehož půdě mimochodem před týdnem těsně padla, je každopádně odstoupený jen na rozdíl dvou bodů. Les rouges et blancs chtějí především co nejrychleji zastavit výsledkový propad. "Musíme už tu sérii porážek utnout. Jinak bychom mohli nakonec všechno zkazit,” přál by si domácí kapitán Yunis Abdelhamid, jenž se svými spoluhráči pod Stillem ještě nedávno získal na ligové scéně sedmnáct klání bez prohry. "Se situací teď nejsme spokojeni. Řekl jsem všem, aby se nevzdávali a drželi jsme zajedno, protože si myslím, že jsme schopni se vrátit na správnou cestu.”

Stade Reims - pravděpodobná sestava:
Y. Diouf - Foket, C. Keita, Abdelhamid, De Smet - Matusiwa, D. Lopy - J. Ito, Munetsi, Flips - Balogun

Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Chevalier - B. Diakité, José Fonte, Alexsandro Ribeiro, Ismaily - André, And. Gomes - Zhegrova, Cabella, J. Bamba - J. David

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.73 - 3.85 - 2.00

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

RC Lens - Olympique Marseille

sobota 21:00

Jednu dobu se hovoří o tom, že o titulu v Ligue 1 je prakticky rozhodnuto, když ovšem PSG jakkoli zaváhá, je rétorika diametrálně odlišná. A utkání mezi Lens a Marseille může hodně napovědět, kdo ještě bude moci z této dvojice prohánět pařížské uskupení na čele. Šlágr kola jednoznačného favorita nemá, vždyť oba mančafty dělí v průběžném pořadí jeden jediný bod.

Oba soupeře může navíc těšit fakt, že čtvrté Monaco chytlo krátkou krizi v snad tu nejhorší možnou dobu. Po dvou porážkách, které utrpělo, se naopak úspěšné Lens i Marseille knížecímu souboru vzdálily na dostatečný rozdíl. Bylo by opravdu bláhové, aby ho byť jen jeden z nich ztratil, a nekvalifikoval se tak do toužebné Ligy mistrů, kterou zaručuje pouze top trojka v pořadí.

Přece je však tenhle souboj důležitý ještě z jednoho hlediska, nejen kvůli možnému ataku na ligové prvenství. Zatímco druhý postoupí do základních skupin milionářské soutěže napřímo, třetí bude muset do spádů předkol, aby se porval o účast v hlavní fázi. A pokud oba kluby nezměnily za posledních několik týdnů svoje stanoviska, přičemž nepřímo několikrát jasně vzkazovaly, že PSG si zřejmě triumf stejně pohlídá, pak bitva o pozici vicemistra je pro ně aktuálně tou nejzásadnější vůbec.

Pikantní mimochodem bude tenhle střet pro domácího brankáře Briceho Sambu. Ten totiž mezi lety 2013 až 2017 oblékal právě dres OM, pro letošní ročník se přitom vrátil do Francie a stal se jedničkou Lens mezi třemi tyčemi. Šancí v áčku Les Phocéens přitom dostal za tu dobu pramálo. Pokud napočítáme všechna mistrovská a pohárová klání, jednalo se o pouhé čtyři.

Sám se na souboj proti svému bývalému zaměstnavateli velmi těší. "Bude to skvělá show, o které bude mluvit spousta lidí," povídal Samba. "Dostal jsem hodně zpráv z Marseille. Já už řekl svým spoluhráčům, že bych chtěl být přímo na hřišti, ale také být divákem a sledovat zápas z tribuny. Pro Ligue 1 je velmi dobré, že nabízí přesně taková utkání.”

Hosté si moc dobře uvědomují, na jakou půdu pocestují. Pouze dvěma týmům se pro letošek povedlo ze Stade Bollaert-Delelis odvézt nějaké body, v ostatních čtrnácti případech Lens slavilo vítězství. Domácí bilanci mají Les Sang et Or mimochodem nejlepší z celého ligového pelotonu. "Oni jsou nejlepší doma, my jsme nejlepší venku,” připomínal opačnou statistiku hostující obránce Leonardo Balerdi. "Je potřeba se plně soustředit. Bude to však skvělý zápas pro oba týmy.”

RC Lens - pravděpodobná sestava:
B. Samba - Gradit, Danso, Medina - Frankowski, J. Onana, S. Fofana, Machado - Sotoca, Thomasson - Openda

Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Pau López - Balerdi, Gigot, Kolašinac - I. Kaboré, V. Rongier, Veretout, Clauss - Ünder, Guendouzi - A. Sánchez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.51 - 2.99

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Paris Saint-Germain
33
24
3
6
76 : 34
75
2
Olympique Marseille
33
21
7
5
61 : 32
70
3
RC Lens
33
20
9
4
55 : 25
69
4
AS Monaco
33
18
7
8
66 : 50
61
5
Lille OSC
33
17
8
8
60 : 40
59
6
Stade Rennes
33
17
5
11
55 : 36
56
7
Olympique Lyon
33
15
8
10
52 : 37
53
8
Clermont Foot
33
14
7
12
36 : 43
49
9
OGC Nice
33
12
12
9
40 : 31
48
10
FC Lorient
33
13
9
11
46 : 45
48
11
Stade Reims
33
11
14
8
40 : 35
47
12
Montpellier HSC
33
13
4
16
52 : 52
43
13
Toulouse FC
33
12
5
16
48 : 55
41
14
Stade Brestois
33
8
11
14
37 : 48
35
15
AJ Auxerre
33
8
9
16
31 : 55
33
16
Racing Strasbourg
33
7
11
15
44 : 55
32
17
FC Nantes
33
6
14
13
35 : 48
32
18
ES Troyes
33
4
10
19
41 : 70
22
19
AC Ajaccio
33
6
4
23
22 : 61
22
20
Angers SCO
33
3
5
25
27 : 72
14

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele