Anife Vyskočilová si koupila vlastní chatku relaxuje s rukama v hlíně. Má nejkrásnější zahrádku v osadě, říkají zdejší

Přidat na Seznam.cz

Bývalá partnerka herce Ivana Vyskočila, Anife Hassan Vyskočilová, si pořídila chatku v Suchdole a tamní chataři prohlásili, že má tu nejkrásnější zahradu v osadě.

Tanečnice tureckého původu Anife Vyskočilová je jak známo velmi temperamentní žena. A svůj temperament předvedla i v oboru zahradničení. Ač na pohled možná tato dáma nevypadá, hrozně ráda má prsty v hlíně.

Pořízenou chatku v Suchdole si celou zrekonstruovala úplně sama. V zahrádkářské kolonii koupila chatičku pouze o jedné místnosti. Podle webu Prima Living se Anife podařilo nasoukat do ní vše potřebné a verandu využila jako místo pro kuchyňku.

Do chaty umístila sprchu, na verandě má vše co potřebuje ke grilování a vaření. Zahrádku od základu změnila. Všechny kaktusy musely pryč. Anife pěstuje bylinky, zeleninu i květiny. Vešel se i malý bazének. Hrabat se v hlíně tato dáma miluje a je to pro ni relax.

„Byla jsem hrozně šťastná, mám ráda zdejší lidi. To jsou lidi z paneláků, malých bytů, a oni sem jezdí čerpat pozitivní energii,“ svěřila se pro iDnes.

Malý bazének užije ráda se svou vnučkou. A i když voda je v osadě k dispozici pouze od jara do podzimu, Anife tady klidně tráví i Vánoce.

Anife už měla jednu špatnou zkušenost, kdy měla jednu chatičku pronajatou, ale po opravě dle jejich představ ji majitelka vystrnadila. Anife se tedy rozhodla, že chce mít chatičku opravdu svou, a proto si koupila novou, která je navždy její. Pouze pozemek je v nájmu města.

Zdroj: iDnes, Instagram, Prima Living