OBRAZEM: V Děčíně proběhlo krajské kolo soutěže ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel. Přinášíme celkové výsledky
Foto: HZS
Děčín

Děčín - Družstvo z Územního odboru Most zvítězilo v krajském kole soutěže ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel, které ve středu dopoledne proběhlo na Labském nábřeží v Děčíně.

Vítězné družstvo postupuje do celorepublikové soutěže v Praze. Druhé skončilo družstvo Územního odboru Chomutov a třetí byl Územní odbor Děčín. Soutěže se zúčastnila družstva ze všech sedmi územních odborů HZS Ústeckého kraje, družstvo HaZS Slovenské republiky, okres Topolčany a dobrovolné jednotky z Rumburku, Krupky a Kadaně. Pořadí na dalších místech: Žatec, Nitra, Ústí nad Labem a diskvalifikovány kvůli překročení časového limitu byly územní odbory Teplice a Litoměřice. V soutěži se hodnotí bezpečné a efektivní vyproštění zraněných osob z havarovaného vozidla za použití požární techniky a věcných prostředků požární ochrany v časovém limitu 20 minut.

1005soutezsest

1005soutezsedm

1005soutezpet

1005soutezctyri

1005souteztri

1005soutezdva

1005soutez

Foto, zdroj: HZS

Za dobrovolné hasiče získala první místo Jednotka SDH Rumburk.

1005diplom

1005diplomdva

JSDH Rumburk: Josef Szöllösi, Zdeněk Zvára, Martin Adámek a Stanislav Číž

Foto, zdroj: JSDH Rumburk


Poděkování patří sponzorům a partnerům soutěže:
Stimax International s.r.o.
LKQ CZ s.r.o.
Holmatro JaGa s.r.o.
Statutární město Děčín

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru