InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čtení se Zauzlínou

    pátek 24.5 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech

  • Petr Maurenc: Gladiátoři - výstava

    pátek 24.5 18:30 - Biograf Kotva Lidická 2110, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Několikanásobný šampion bez trofeje nezůstal! Delfíni ovládli pohár

PÍSEK – Letošní futsalovou sezonu prodloužil premiérový ročník Poháru Ladislava Černohorského, o který se utkalo celkem osm týmů. Po bojích v základních skupinách a následném vyřazování vzešla dvě nejlepší mužstva. V sobotu 13. května si o první místo zahráli Delfíni s Pantery. Oba týmy do utkání nastoupily ve značně okleštěných sestavách. Letošní mistr šel sice v zápasu do vedení, ale po většinu prví půle byli aktivnější Blue Dolphins. Zaslouženě se jim podařilo skóre otočit a na přestávku si nesli těsný náskok. Po změně stran Delfíni odskočili. Panteři sice ve svém snažení přidali, ale modří bezchybně bránili. I když se Panterům podařilo vstřelit kontaktní gól, Delfíni útočili do otevřené obrany a nakonec zvítězili jednoznačně 2:6. Blue Dolphins tak ani letos bez trofeje neskončili, po třetím místu v sezoně berou v poháru zlato. Panters zase k mistrovskému titulu přidali druhou příčku v poháru.

Panters F. C. – SK Blue Dolphins 2:6 (1:2)
Branky: J. Hudeček, Kotrba – Šafárik 2, Michal Kynkor 2, Martin Kynkor, Trantina
Rozhodčí: Zdeněk Štěrba – Josef Kalina.
Panters: Vanýsek – Dumbrovský, J. Hudeček, F. Hudeček, Pich, Kotrba, Volf
Blue Dolphins: Liška – Šteier, Šafárik, Michal Kynkor, Trantina, Vlček, Martin Kynkor

Jako první se střelecky osmělili Panteři. Střelu kapitána Dominika Dumbrovského dokázal gólman Jaroslav Liška ještě vyrazit. Následná tvrdá dorážka Jakuba Hudečka se otřela o břevno a skončila v síti – 1:0. Delfíni si vytvořili převahu a po trefě Marka Šafárika srovnali – 1:1. O chvíli později své sólo přesně dokonal Michal Kynkor a modří vedli – 1:2. Ve druhém poločase Delfíni přidali třetí branku Martinem Kynkorem – 1:3. Panteři ale nic nezvládali a na svého soupeře zatlačili. Jakub Hudeček našel u pravé tyče Adama Kotrbu a ten zblízka snížil – 2:3. Do pole vyrazil i panterský gólman Vladislav Vanýsek, ale místo vyrovnání přišel čtvrtý zásah Delfínů. Přes celé hřiště se trefil Karel Trantina – 2:4. V závěru ještě přidali další góly Marek Šafárik s Michalem Kynkorem a Blue Dolphins slavili výhru 2:6.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace