Donutil měl namále! Život mu zachránil známý kolega | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Donutil měl namále! Život mu zachránil známý kolega

Donutil měl doslova na kahánku!
Donutil měl doslova na kahánku! (Foto Aha! – Martin Hykl a ČT)

Trvalo dlouhá léta, než-li Miroslav Donutil (72) přiznal vážnou nemoc. Dodnes ovšem ani odborníci netuší, čím konkrétně populární herec ochořel. A přitom šlo o holý život!

„Trpěl jsem nějakou neurologickou, blíže nespecifikovanou nemocí, byla dost závažná a dlouhá, trvala přes pětatřicet let. Existují záchvaty, při nichž se jen na chvilku zahledíte, ale i takové, kdy upadáte do bezvědomí. A to se stávalo i mně. Diagnózu jsem se nikdy nedozvěděl," popsal příznaky záhadné choroby Miroslav Donutil v magazínu Týden.

Půvabná manželka Miroslava Donutila: Postavu má jak dívenka!

Video se připravuje ...

„Tehdy se můj stav velmi zhoršoval. Pepa Vinklář, rozporuplná osobnost, který znal všechny doktory, mi jednoho doporučil. Když jsem tam přišel, byli v šoku, jaké léky mi předchozí lékařka předepsala, aniž by mě předtím vyšetřila. Sdělili mi, že pokud bych přišel za tři týdny, byl by zřejmě konec, bylo by už pozdě,“ šokoval herec na webu iprima.cz.

Herec Miroslav Donutil vzpomíná na siláka Frantu Kocourka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.