tsr drSpolečnost Titleist pokračuje v úspěšné řadě holí TSR. Jedničkové modely těchto drajvrů, fervejových dřev a hybridů zbavili každého přebytečného gramu s cílem dosáhnout co nejlehčí konstrukce, jež nijak neomezuje výkon a pozitivně se propisuje do dosažené vzdálenosti.

Převedeno do řeči čísel – hole vyhoví hráčům s rychlostí švihu pod 145 km/h. V pozadí výkonu stojí velmi lehký design, strategicky usazené těžiště a vylepšená aerodynamika, což se promítá v usnadnění vzletu míče, dosažení potřebné rychlosti a tím i délky ran. Technologie, o které se hole opírají, zahrnují ultralehkou konstrukci, proměnlivou tloušťku líce, hluboko usazené těžiště a tvar, respektive větší hlava nabízející dostatečnou toleranci.

Drajvr TSR1 je ve srovnání s TSR2 lehčí, vylepšili aerodynamiku, takže rychleji prochází vzduchem. Líc s proměnlivou tloušťkou pomáhá udržet vysokou rychlost míčku navzdory méně přesnému zásahu, usazení těžiště pak podporuje vyšší vzlet.
TSR2 nabízí maximum rychlosti a vzdálenosti. Vděčí za to líci s proměnlivou tloušťkou a posunu těžiště. To je umístěné nízko a více dopředu, což se projevuje menší mírou rotace. Upravený tvar povzbudí vaše sebevědomí. Drajvr TSR3 patří do rukou hráčů s konzistentním zásahem. Nová technologie proměnlivé tloušťky líce (tzv. Speed Ring) vycházející z kónického uspořádání podporuje rychlost. Možnosti nastavení přispívají k dokonalému vyladění výkonu.
Hledáte-li drajvr s velmi nízkou mírou rotace, pak sáhněte po kompaktním modelu TSR4. Závaží v přední i zadní části dovolují experimentovat s délkou ran prostřednictvím míry rotace. Soustředěním váhy dopředu snížíte spin na maximum, zadní pozice nabídne střední míru rotace.

Fervejové dřevo TSR1 zastupuje nejlehčí variantu dřeva. Přináší strmý vzlet a golfistům se středně rychlým švihem umožňuje dosáhnout co nejvyšší rychlosti a optimalizovat let. Hlubší těžiště a vysoký moment setrvačnosti vedly k větší toleranci. Verzi TSR2 charakterizuje vyšší rána, délka a tolerance. Pomáhá tomu velmi nízko a centrálně umístěné těžiště. Tvarově vyhoví vyspělým hráčům, kteří ocení i zvuk a pocit při úderu.
V momentě, kdy nevytáhnete drajvr, nabízí se jako velmi dobrá alternativa fervejové dřevo TSR2+ s větším profilem, vyšší lící a výkonem tolerantního dřeva. Předností je vyšší konzistentní let a optimalizovaná délka. Vytěžit ze svého fervejového dřeva maximum výkonu umožňuje prostřednictvím nastavení model TSR3. Volbou pěti možných pozic získáte větší škálu nastavitelnosti a současně i větší přesnost, čemuž přispívá i hlubší umístění těžiště.

tsrHybridy TSR1 se opírají o myšlenku uspokojit hráče požadující fervejové dřevo s vyšším loftem a preferující délku ran a stabilitu. Hlava se proto blíží spíš fervejovému dřevu. Větší tvar se promítá ve výkonu, aniž by muselo dojít ke změně švihové hmotnosti.
Modely hybridů Titleist TSR2 a TSR3 nadále zvyšují laťku výkonu, a tak se bezesporu mohou stát zbrání v bagu golfistů hledajících alternativu dlouhých želez. Zatímco TSR2 staví na rychlosti a celkovém výkonu, TSR3 přináší přesnost a větší možnosti v případě tvarování ran. Ze zásadních technologických úprav a inovací lze jmenovat úpravu tvaru, hlubší usazení těžiště u TSR2, větší stabilitu TSR3, odlehčení v dolní části hole přispívající k její větší rychlosti či SureFit systém umožňující nastavitelnost do pěti poloh.
„Hráči si mohou vybrat mezi klasičtějším tvarem a vysokým úhlem odpalu v podání TSR2, nebo kompaktnějším profilem a tvarováním ran, což jsou přednosti TSR3. Obě hole pak poskytují rychlost a toleranci a představují výbornou náhradu za dlouhé železo, což se promítne v sebevědomí hráče," hodnotí novinku Tom Bennett.

Stránky výrobce: www.titleist.co.uk

Foto: výrobce


Související články:
Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
350 Kč,-

Zahájen prodej voucherů 1fee2hráči na sezonu 2024, které umožňují na vybraných hřištích ve vymezeném čase po uhrazení jednoho fee hru dvěma hráčům. S ...