InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy fotografií - Fotoklub Písek

    Úterý 4.6 17:00 - Galerie Portyč Písek

  • Vystoupení tanečního oboru ZUŠ Otakara Ševčíka

    Úterý 4.6 18:00 - Divadlo Fráni Šrámka Písek

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O druhé prohře Milevska v řadě rozhodla smolná penalta

MILEVSKO – S jednoznačnou povinností napravit výbuch 1:7 z Třeboně šli fotbalisté Milevska do nedělního utkání krajského přeboru doma proti Týnu nad Vltavou. Ani tentokrát ale nedokázali bodovat, když zejména v první půli opět doplatili na svou jarní bolest a zahodili několik šancí. Do vedení tak šli hosté ve 35. minutě, kdy Jan Meidl proměnil pokutový kop po nešťastné ruce Ondřeje Kosobuda ve skluzu. Ve druhé půli pak odmítl vyrovnání Daniel Petřík, který hlavou minul po krásném centru z větší poloviny odkrytou bránu. V závěru ještě měli vzduchotechnici tři přímé kopy z dobrých pozic. Jejich zakončení, kdy dva pokusy přeletěly i ochrannou síť za brankou, ale bylo jen obrazem zmaru, který Milevsko na jaře v koncovce opakovaně zažívá – 0:1.

Další zápas hrají vzduchotechnici netradičně už v pátek 2. června, kdy se představí v hlubockém podzámčí (18).

FC ZVVZ Milevsko – FK Olympie Týn nad Vltavou 0:1

(0:1). Branka: 35. Meidl (pen.). Rozhodčí: Novotný – Krčín, Ondřej. ŽK: 3–4 (Málek, Kotrba, Marvan – Dobal, Maxa, Brom, Šálený). Přihlíželo 40 diváků.

Milevsko: Lalák – Přibyl, Vakoč, Kosobud, Málek – Marvan, Bártík (72. Kálal) – Souček (82. Pich), Petřík, Kotrba – Hadáček.
Týn nad Vltavou: Vachuta – Stoklasa, Meidl, Šálený, Štos (93. F. Hudeček), Brom, Račák, J. Hudeček (74. Procházka), Mezera, Dobal, Maxa.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Verdadeiro 

    Reagovat

     

    A Pavle: "...větší polovina?"

    Vloženo 29.5.2023 03:33:31

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace