Transferový boulevard: United chystají pro Viniciuse dres se sedmičkou, Real zase laso na Firmina

Souhrn nejzajímavějších přestupových spekulací z Premier League, se kterými přišla v posledních dnech britská média.  

Transferový boulevard: United chystají pro Viniciuse dres se sedmičkou, Real zase laso na Firmina

Goal: Manchester United je připraven nabídnout devíticifernou sumu za podpis Viniciuse Juniora z Realu Madrid a Red Devils už pro brazilského útočníka který ve Španělsku aktuálně čelí vlně rasismu "rezervovali" dres s číslem sedm.

Times: Barcelona by ráda v létě podepsala pětadvacetiletého záložníka Bruna Guimaraese, a Blaugranas jsou přesvědčeni, že s nabídkou okolo 87 milionů liber mohou přesvědčit Newcastle k prodeji brazilského fotbalisty.

Fabrizio Romano: Real Madrid zvažuje podpis jedenatřicetiletého brazilského útočníka Roberta Firmina, který se po vypršení smlouvy s Liverpoolem v létě stane volným hráčem.

Het Nieuwsblad: Manchester United a Newcastle mají zájem o osmnáctiletého belgického záložníka Royal Antverpy Arthura Vermeerena, přičemž možnost podpisu hráče sonduje i Barcelona. 

Calciomercato: Liverpool by mohl v létě podepsat za 22 milionů liber osmadvacetiletého záložníka Lazia Sergeje Milinkoviće-Saviće, když je římský klub tlačen k prodeji srbského reprezentanta kvůli končící smlouvě.

Sun: Nováček Premier League Sheffield United sleduje čtyřiadvacetiletého záložníka anglického Nottinghamu Forest Lewise O'Briena, který je momentálně na hostování v DC United. 

Fanatik: Tottenham předložil nabídku ve výši 22 milionu liber na podpis dánského středního obránce Galatasaraye Victora Nelssona, přičemž turecká strana si zase vyhlédla záložníka Spurs Papeho Matara Sarra. 

Tuttosport: AC Turín učinil úvodní nabídku ve výši sedmi milionů liber za dovršení trvalého přestupu Nikoly Vlašiče z West Hamu.