Poslední rozloučení s Danielem Heribanem. Toto jsou dojemná slova blízkých…

ilustrační fotografie
ilustrační fotografie

„Bez možnosti jiné reakce než smutku! Minulou středu nás překvapivě opustil významný herec a člověk Dano Heriban (†43).“

Umělec naposledy vydechl poté, co mu z minuty na minutu přestalo tlouct srdce, které mu bilo pro svou milovanou manželku Kamilu (33), tři krásné syny, pro herectví, hudbu a pro lidi, které zbožňoval.

Danův neočekávaný skon představoval obrovský šok a nesmírný bolest pro jeho rodinu. Podle informací z Nového Času se rodina rozhodla pohřbít ho velmi rychle, pouze v kruhu nejbližších v obci nedaleko Trnavy.

I když zesnulý umělec a hudebník Dano Heriban žil se svou nádhernou rodinou ve vesnici Svatý Jur, Suchá nad Parnou, nedaleko Trnavy, oblíbil si tuto obec, protože tam dlouhá léta žili jeho rodiče, se kterými měl vynikající vztah.

Podle našich informací se Heriban sice narodil v Trnavě, ale rodina se později přestěhovala do této vesnice s více než dvěma tisíci obyvateli, do domu svých prarodičů, který se nachází v blízkosti místního hřbitova.

Manželka Kamila a jeho rodiče se nakonec rozhodli, že Dano najde své poslední místo odpočinku právě v Suché nad Parnou, kde ho rodina podle informací z Nového Času tajně pohřbila během uplynulého víkendu.

článek pokračuje na další stránce…