Finále soutěže Hledej pramen vody v pátek 2. června

blank

V pátek 2. června proběhne v době na Slezskoostravském hradě finále soutěže Hledej pramen vody 2023, kterou pořádají Ostravské vodárny a kanalizace ve spolupráci se statutárním městem Ostrava. Letos se registrovalo 33 týmů, téměř 700 žáků z ostravských základních škol a blízkého okolí bojovalo o účast ve finále. Vyhodnocení soutěže proběhne o půl dvanácté dopoledne.

Soutěž loni získala ocenění ve Zlatém středníku, profesní soutěži hodnotící firemní média a nejlepší komunikační projekty vznikající jak v České republice, tak na Slovensku. Odborná porota posuzovala přihlášené práce napříč oborovými sektory a porovnávala nejzajímavější eventy. Přihlášených 571 projektů hodnotilo přes 80 porotců z oboru marketingu, komunikace a PR.

Projekt OVAK s názvem Hledej pramen vody byl oceněn v kategorii Průmysl, strojírenství a energetika jako Top Rated. „Je to pro mě ohromná radost. Uspěli jsme mezi takovými giganty, jakými jsou Eurovia SK, ČEZ. Jsem hrdá, že mohu budovat a spoluvytvářet ekologický pohled žáků na jejich život. Děti byly a jsou pro mě velkou inspirací. Jsou vynalézavé a kreativní. Jen je třeba přijít na to, jak je zaujmout. A nám se to povedlo,“ řekla PR manažerka OVAK Radka Vanková.

Scroll to Top