1. 6. 2023

Připravuje se australská verze Kanclu

Připravuje se australská verze Kanclu

Přesně tak. Nekecáme. Amazon Prime Video připravuje australskou verzi Kanclu a dokonce k tomu má i požehnání Rickyho Gervaise.

A protože teď je to v módě, tak původního vedoucího kanceláře prodeje papíru Michaela Scotta nahradí žena jménem Hannah Howardová, kterou ztvární Felicity Ward, australská komička a herečka, která se objevila v seriálech Wakefield, The Inbetweeners a dalších.

Ve vedlejších rolích apatického a lehce nespokojeného personálu tohoto jistě béžového pracoviště střední úrovně se objeví Shari Sebbens, Firass Dirani, Lucy Schmidt, Steen Raskopoulos, Edith Poor a Josh Thomas.

Seriál bude uveden v roce 2024 a je už 13. adaptací seriálu The Office. Ano, existuje mnohem více verzí seriálu The Office než jen původní britská a americká verze. Seriál má své variace i v zemích jako Indie, Izrael, Kanada, Chile, Francie a Polsko. Takže je snad jen otázkou času, kdy se dočkáme i u nás. Začít natáčet by se mělo v červnu v Sydney v koprodukci studií BBC, Bunya Entertainment a Amazon Studios.

Kanc je i po letech od svého ukončení velkou značkou a továrnou na peníze. V roce 2019 zaplatila americká streamovací služba Peacock 500 milionů dolarů za exkluzivní práva na americké vysílání seriálu. U nás seriál v americké verzi (tedy zatím jeho část) najdete s dabingem na SkyShowtime, ve verzi s titulkami je komplet na NetflixuHBO Max, což evidentně svědčí o jeho popularitě.


Propadli jste původnímu Kanclu, nebo vás nechal v klidu? A dáte australské verzi šanci?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Fruiko

Fruiko

Já taky! A to jsem to viděl a dal tomu 80 %!
před 50 týdny
IrmaVep

IrmaVep

Jako... 80% pilotu? Nebo se ti to cely libilo za 80%?? ... Si mozna sedim na vedeni, ale jsem lina se...
před 50 týdny
Fruiko

Fruiko

Asi celý. Otazník píše, že jsem hodnotil po zhlédnutí celého seriálu ve 30 letech. :-D
před 50 týdny
Další články k tématu