InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert chrámového sboru Prachatice

    sobota 18.5 19:00 - Kostel sv. Prokopa, Strakonice

  • Šperkařský workshop

    sobota 18.5 9:00 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noční a Pouťový koncert s Klarinetovým souborem Prachatice

PRACHATICE - Dva koncerty přichystal na nadcházející dny prachatický klarinetový soubor. Nejen pro své posluchače vystoupí v Prachaticích a také v nedalekých Lažištích. První koncert se odehraje v prachatickém Kostele sv. Jakuba v v pátek 2. června v rámci tradiční akce Noc kostelů. Noční koncert začíná ve 22.15 a nabídne krásné melodie, zpěv a slovo protagonistů souboru Jana Hovorky, Petra Chalupského, Tomáše Janouška, Víta Neužila, Petry Sovové a Marcely Haspeklové.

Na nedělní odpoledne potom účinkující zvou do nedaleké obce Lažiště, kde se bude konat od 17 hodin Pouťový koncert v místním Kostele sv. Mikuláše. I zde je přichystán pestrý program, složený ze známých melodií a také premiérových skladeb uskupení.

Hudba a zpěv vás tedy bude provázet v následujících dnech. Nezbývá, než srdečně pozvat všechny zájemce a posluchače. Klarinetový soubor Prachatice se poté v červenci vydá do Bratislavy na mezinárodní festival, kde bude jako zástupce České Republiky prezentovat nejen svou hudbu.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace