Na mistrovství České republiky budou mít černčické mažoretky svá tři želízka v ohni
Zleva Barbora Klokočníková. Foto: Marie Smetanová
Louny

Černčice - Čiperky Černčice se v těchto dnech pilně připravují na mistrovství České republiky. To se bude konat již tento týden, tedy 3. a 4. čevna v Ronově nad Doubravou. Soutěžit se bude v disciplínách solo, duo, trio, klasická mažoretka.

"Každý den se na tuto soutěž připravuje Barbora Klokočníková, která bude soutěžit v kategorii Děti ve výkonnostní třídě B. Na mistrovství postoupila z kvalifikačního kola v Klatovech, kde získala 2. místo," uvedla trenérka mažoretek Marie Smetanová.

0206ciperky1

Barbora Klokočníková. Foto: Marie Smetanová

Barbora ale není jediná, která se na mistrovství chystá. "Na mistrovství se také připravují sestry Lenka Smetanová a Marie Smetanová, a to v Duo kategorie Senior, výkonnostní třída A," popsala trenérka.

Sestry budou reprezentovat Čiperky Černčice, kde je Marie Smetanová trenérkou a zároveň i Mažoretky ZUŠ Louny, kde navštěvuje tréninky Lenka Smetanová. Obě postoupily také z kvalifikačního kola v Klatovech, kde získaly 2. místo.

0206ciperky3

Zleva Lenka Smetanová a Marie Smetanová. Foto: Marie Smetanová

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru