Dano Heriban nebyl jen Brmbalíkem, byl mnohem více

Danova postava v novém seriálu Voyo, který natáčel pár dní před smrtí. / Zdroj: TV Markíza
Danova postava v novém seriálu Voyo, který natáčel pár dní před smrtí. / Zdroj: TV Markíza

Lidé si za nedávnou dobu získali oblibu Herce Dana Heribana (†43) především prostřednictvím jeho úžasné role Ďura Brmbalíka v seriálu Horná Dolná. Nicméně jeho talent je mnohem širší a rozmanitější! Budeme si ho také pamatovat jako uznávaného divadelního herce a skladatele písní pro děti.

Uprostřed minulého týdne Slovensko otřásla smutná a šokující zpráva. Věhlasný Dano Heriban, kterému bylo pouhých 43 let, náhle zemřel. Někteří jeho kolegové zpočátku odmítali uvěřit této zprávě, a dokonce se i Matej Landl domníval, že jde o nějakou formu propagačního triku pro jeho nový film. Bohužel se ukázalo, že to byla krutá skutečnost. Dano Heriban sám nevěděl, že jeho stav je tak vážný. Ještě v pondělních ranních hodinách byl na setu RTVS, kde se setkal s Landlem, a poté se vypravil do Prahy, kde natáčel nový seriál pro VOYO s názvem Metoda Markovič: Hojer.

Dne 20. května 2023 oblíbený herec Dano Heriban sdílel fotografie z výletu do lesa se svou manželkou. Bohužel, jen o pár dní později byl jeho život náhle ukončen. zdroj: FB

Objevily se informace od dobře informovaného zdroje, který popisuje, jak Dano zažil velké bolesti zad, které se objevily na place. Přisuzoval tyto bolesti několikahodinové cestě autem do Prahy.

Postupně se bolesti zhoršovaly a Dano požádal známého ze štábu, aby za něj řídil na cestě zpět do Bratislavy po natáčení. Během nočních hodin se bolesti staly tak silnými, že se rozhodl jet ihned v úterý brzy ráno rovnou do nemocnice Kramáre. Než tam dorazil, musel zavolat záchranku jen pár metrů před nemocnicí.

článek pokračuje na další stránce…