Tomáš a Petrana se po pěti měsících rozešli. Toto je důvod!

Petrana a Tomáš se rozešli. Zdroj: TV Markýza
Petrana a Tomáš se rozešli. Zdroj: TV Markýza

Není jednoduché o tom hovořit, ale pravda vyšla najevo. Tomáš vybral Petranu z osmnácti dívek a po ukončení show se skutečně začali chovat jako pár.

Nejprve strávil Tomáš nějaký čas u Petrany v Bratislavě, a poté se společně vydali do Thajska. V dalekém Bangkoku si Petrana vyzkoušela, jaké by to bylo žít tam s Tomášem.

Na začátku jejich vztahu vše fungovalo a zvládali i vztah na dálku. Tomáš, když byl na Slovensku, a Petrana se však nemohli veřejně ukazovat spolu. Jejich vztah nebyl zcela běžný. Po několika měsících společného života se rozhodli, že je nejlepší rozejít se a vydat se každý svou vlastní cestou.

„Jsem vděčný za příležitost najít lásku prostřednictvím show Růže pro nevěstu. S Petranou jsme vytvořili pár po ukončení show a trvalo to několik měsíců. Na začátku jsme v našem vztahu museli čelit omezením kvůli veřejnému vysílání show, protože jsme nemohli otevřeně přiznat náš vztah.

To byla zkouška, která náš vztah ovlivnila. Zažili jsme spolu krásné měsíce, ale s časem jsme si uvědomili, že jsme si navzájem příliš různí, jak povahově, tak co se týče názorů. Bohužel jsme se momentálně ocitli ve zcela odlišných fázích života, které se navzdory našim snahám neslučují,“ uvedl Tomáš pro markiza.sk.

článek pokračuje na další stránce…