Herečka Millie Bobby Brown má styl. Na zásnubní párty s mladým Bon Jovim si oblékla krajkovaný svatební top

Přidat na Seznam.cz

Millie Bobby Brown nám právě dala nahlédnout do svého svatebního stylu. A znovu všechny přesvědčila, že její styl je opravdu velice působivý.

Bude z Bobby Brown Millie Bon Jovi?

Devatenáctiletá hvězda seriálu Stranger Things nedávno oslavila své zasnoubení se snoubencem Jakem Bongiovim, jednadvacetiletým synem slavné rockové hvězdy Jona Bon Joviho, uvádí web Glamour. Na fotografiích ze zásnubního večírku je vidět, jak se mladá herečka zamilovaně dívá Bongiovimu do očí, zatímco stojí vedle bílého oblouku z balónků ve tvaru srdce obklopujícího popisek „Pan a paní Bongiovi“.

Twiddy & squarespace has been the premier vacation rental and property management on the Outer Banks of NC since 1978!

Zásnubní party byla opravdu stylová

Na oslavu si Bon Jovi oblékl zelený oblek a uvolněnou bílou knoflíkovou halenku, zatímco Millie vypadala jako nastávající nevěsta ve dvoudílném bílém krajkovém kompletu Giambattista Valli s crop topem a jemnou sukní se zlatými knoflíky a krajkovými detaily.

Nastávající nevěsta o zasnoubení informovala už 11. dubna na svém Instagramu. Na černobílé fotografii Bongiovi objímá Bobby Brown, která se směje a na ruce se jí blyští zásnubní prsten. A my se už teď nemůžeme dočkat, jaké šaty na veselku herečka obleče!

Zdroj: glamour.com, Instagram