Totální podcast s Petrem Hurychem

V šestém díle naší pravidelné podcastové série se tentokrát můžete těšit na manažera mládeže Petra Hurycha. S Michalem Půrem si povídal například o sešívané filozofii ve výchově hráčských talentů nebo fyzické i psychické připravenosti nastupujících generací sportovců.


Šestý díl Slavia – Totálního podcastu s manažerem slávistické akademie Petrem Hurychem naleznete od dnešních 9:00 na Spotify, Apple podcasts a YouTube Slavia TV. Brzy i na Google podcasts.

Aktuálně

Jurečka, Zmrzlý a Oscar. První skalp Plzně v sezoně

dnes
Slávisti ve třetím kole nadstavby porazili v Edenu Viktorii Plzeň 3:0. Duel rozhodli v úvodních deseti minutách, kdy se podruhé v červenobílém prosadil Ondřej Zmrzlý, Oscar na něj navázal ranou z dálky. V druhé půli upravil na konečný stav Václav Jurečka. Utkání přihlíželo 17 895 fanoušků, manko na čelo tabulky je dva zápasy před koncem ročníku znovu čtyřbodové.

ONLINE: Od 19:30 doma proti Plzni

dnes
Slávisté hrají od 19:30 3. kolo Finále FORTUNA:LIGY s plzeňskou Viktorií. V základní sestavě nastoupí po dvou měsících Lukáš Masopust, na beku bude operovat Ondřej Zmrzlý.

Kilometry k dobru. Slavia a Plzeň znovu běží pro Paraple

dnes
Celkem 232 hráčů z mužských, ženských i mládežnických kategorií SK Slavia Praha a FC Viktoria Plzeň letos svým pohybem podpoří lidi na vozíku. Oba A-týmy budou sbírat kilometry pro Centrum Paraple přímo před zraky fanoušků také během středečního zápasu třetího kola nadstavby.

Další články