Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jaromír Soukup skončil nečekaně v nemocnici: Šéfovi TV Barrandov operovali nos

Autor: red - 
11. června 2023
11:00

Majitel televize Barrandov a mediální podnikatel Jaromír Soukup skončil nečekaně v nemocnici. Partner Agáty Hanychové se podrobil operačnímu zákroku v oblasti obličeje a je upoutaný na lůžku, informuje web Super.cz.

Soukup leží v Nemocnici Na Homolce na oddělení ORL. „Pokračující potíže několika posledních dnů si vyžádaly zásah specialistů ORL Nemocnice Na Homolce. Dr. Janoušek, zástupce primáře, odvedl vynikající práci a rekonvalescence probíhá dobře. Byly to nepříjemné dny, ale naštěstí to už je za mnou,“ řekl Super.cz bez bližších podrobností Soukup.

Později sdílel na sociálních sítích snímek přímo z nemocniční postele. „Kdybych si měl vybrat mezi operací ruky na podzim a nosu teď, beru ruku. Jak vypadá můj obličej, si ani nepřejte vidět, neusnuli byste,“ napsal ke stories, obličej ale neukázal.

Jaromír Soukup poslal vzkaz z nemocnice. Jaromír Soukup poslal vzkaz z nemocnice. | Instagram

Soukup žije s modelkou Agátou Hanychovou, se kterou má dceru Rozárku. O tu se během nedělního oběda starala babička Veronika Žilková. „Hlídám, aby Rózy máma mohla do nemocnice zavézt tátovi Rózy k obědu ,upečené kuřátko‘. Aby byl po operaci zdravý,“ napsala herečka na sociální síť.

V poslední době se mluvilo o jeho podnikání. V březnu jeho společnost Médea čelila insolvenčnímu řízení. ČT a firma Media Club z mediální skupiny Prima podaly společný insolvenční návrh letos 10. března. Veřejnoprávní televize v návrhu uvedla, že jí Médea dluží dohromady asi 11,8 milionu korun za objednávky vysílání reklamy či sponzorování pořadů. Media Clubu nezaplatila Médea podle návrhu zhruba 18,1 milionu. Stejně jako v případě ČT neuhradila Médea platby za objednávky vysílání televizních reklam. ČT a Media Club navíc uvedly, že Médea má neuhrazené pohledávky více než čtvrt roku po splatnosti také vůči dalším věřitelům.

Postup věřitelů Médea označila za „šikanózní“ a zjevně bezdůvodný. Městský soud v Praze přesto návrhu vyhověl a 17. března insolvenční řízení zahájil. O dva týdny později jej soud zastavil, Soukup se s věřiteli dohodl.

Video  Agáta Jaromíra Soukupa: Vysílat budeme, dokud budeme spolu!  - David Turek, Elmer Carvalho
Video se připravuje ...

zuzakirsch ( 30. prosince 2023 02:08 )

Asi mu naložil novomanžel.

EM1234 ( 6. září 2023 22:21 )

Njn , když "lásce neporučíš". Jinak by si uvědomil to prastaré --"Jaká matka, taká Katka".... njn. Hlavně že bude platit výživné -výživné. Tak kdopak bude další... kdo se nechá lapnout... uvidíme

havran2 ( 13. června 2023 04:40 )

Někdy už to tou svoji moudrostí přehání !

Dianthos ( 12. června 2023 22:21 )

Jaromírovi se poslední dobou nějak nadaří. Nedá se říci, že by mu Agáta přinášela štěstí.

1pravda1 ( 12. června 2023 19:37 )

asi si hrál s někým na box, stále se chlubí, že ho dělal... nevyšlo to a zřejmě má nos v háji...

Zobrazit celou diskusi