InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Setkání nad knihou s diskuzí

    Úterý 30.4 14:00 - Knihovna, Blatná

  • Slet čarodějnic

    Úterý 30.4 16:00 - Koupaliště, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V Plané létaly jiskry. Trčka a spol. nakonec v emotivní fotbalové partii přehrál hosty z Makova

PLANÁ NAD LUŽNICÍ – K zapečetění letošního ročníku okresních fotbalových klání na Táborsku zbývá sehrát už jen několik odložených střetnutí 14. kola. O vítězích soutěží bylo rozhodnuto už s předstihem a případné sestupové kvóty určí až počet přihlášek do následující mistrovské sezony. Z toho pohledu se měl uplynulý víkend na okresních trávících odvíjet v poklidném duchu, přesto se v mnoha okresních destinacích jiskřilo a pálilo jako u Verdunu. Peprné duely se odehrály především na poli III. třídy. V Borotíně se utkaly dva čelní týmy tabulky a v emotivní partii domácí celek přichystal vítězné Olympii Měšice první jarní porážku. Stejně jako na borotínském hřišti se to červenalo také v Plané nad Lužnicí. V duelu domácího B-týmu s Makovem Hůrkou, které navštívil štáb JcTed.cz, se druhá půle proměnila ve festival střetů, slovních výpadů i šarvátek. Po jedné z nich dohrávala obě mužstva o deseti, přičemž to plánské nakonec dokráčelo k zaslouženému vítězství. Hattrickem se na něm podílel zkušený útočník Jan Trčka.

Sokol Planá nad Lužnicí B – FK Makov Hůrka 4:2 (1:1), branky: 38. (pen.) 47. a 84. Trčka, 54. M. Kolář – 20. Drtílek, 67. Novotný, rozhodčí P. Fiala – Matera, Čamra, ŽK (3-2): 48. Trčka, 67. P. Kolář, 76. Konečný – 61. Jan Loskot, 80. Dušek, ČK (1-1): 75. P. Kolář – 75. Zb. Šmejkal, 70 diváků.
Planá n/L. B: P. Kolář (75. Jelínek) – Fiala, Konečný, Podroužek, Bednář, M. Kolář, Havel, Welzl, Suda, Trčka, Broukal, Skalák, Jelínek, R. Cápek, Vaňásek, Anděl.
Makov Hůrka: N. Cápek – L. Šmejkal, Drtílek, Hollý, Komárek, Prášek, Zb. Šmejkal, Novotný, Vaníček, Vomlela, Dušek, Karpíšek, Pych, Jakub Loskot, Jan Loskot, Kohout.

Středeční vydání Týdeníku Táborsko přinese hodnocení zápasu v podání kapitánů obou mužstev Davida Havla a Martina Drtílka. Dozvíte se z něj, že po utkání byli nakonec smutní oba. Sondu do průběhu plánského zápasu hraného v sousedství pouťových atrakcí doprovodí tradiční kompletní servis z okresních soutěží včetně rubriky Tým kola a Hráč kola.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace