AKCE V LOUNECH: Výstavy, koncerty, vítání prázdnin nebo farmářské trhy
Ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - Zítra se koná vernisáž výstavy o Lounech a okolí, nebudou chybět koncerty, v sobotu můžete zajít na oblíbené farmářské trhy a v neděli s dětmi do Jimlína na zámek přivítat prázdniny.

PŘEHLED AKCÍ:

Úterý 13. června

17.00 hodin, Oblastní muzeum v Lounech: Vernisáž výstavy: LOUNY A LOUNSKO V MUZEJNÍCH SBÍRKÁCH. Výběr zajímavých exponátů, které většinou leží ukryté v depozitářích. Na předměty z našeho regionu zve kurátor výstavy Jaroslav Havrlant.

 

Středa 14. června

19.00 hodin, Vrchlického divadlo: CASANOVA NA DUCHCOVSKÉM ZÁMKU. Hluboce lidská komedie popisuje poslední dny slavného milovníka žen a světoběžníka na zámku v Duchcově. Osamělý, vystavený intrikám a útokům zde napsal své paměti, které se později staly světově proslulými. Autor přidal do této jeho životní etapy ještě poslední lásku - Žofii. Vstupné 100,- Kč.

18.00 hodin, KD Zastávka Louny: HD ZLOUNI. Závěrečné vystoupení taneční školy HD ZLOUNI, zváni rodiče, přátelé, veřejnost. Vstupné 80,- Kč, prodej na místě.

 

Čtvrtek 15. června

17.00 hodin, Základní umělecká škola: KONCERT ŽÁKŮ Z KLAVÍRNÍ TŘÍDY PANÍ UČITELKY EVY MAŤÁTKO. Sál ZUŠ

19.30 hodin, Galerie Benedikta Rejta: TY SPÍŠ, DUŠE MOJE. Koncert - zpěv Markéta Cukrová, teorba Jan Krejča. Vstupenky na koncert si můžete zakoupit v předprodeji na recepci galerie.

 

Pátek 16. června

17.00 hodin, Kostel CČSH: PRÁZDNINOVÉ VARHANY. Koncert žáků ZUŠ. Na svůj tradiční varhanní koncert si vás dovolují pozvat varhaníci a varhanice z klavírních tříd naší školy a jejich hosté.

21.00 hodin, PARK Louny - amfiteátr: Promítáme! - INVALIDA. Černá komedie o kolosální pomstě a nejpevnějším přátelství. Hrají: Z. Godla, G. Hološka a další. Vstup zdarma, občerstvení zajištěno.

17.00 hodin, KD Zastávka Louny: FÉNIX SHOW. Závěrečná taneční show pro rodiče, přátele i nové zájemce. K vidění budou všechny letošní soutěžní formace a nebudou chybět ukázky standardních a latinskoamerických tanců v podání sportovních tanečních párů. Vstupné 100,- Kč, vstupenky bude možné zakoupit přímo na místě.

17.00 hodin, Park Louny – pavilon Josefa Fouska: KŘESLA PRO HOSTY - O LOUNSKÝCH KOLONIÍCH. Beseda o dělnických koloniích v Lounech v době první republiky s hosty Martinem Vostřelem a Vladimírem A. Honsem. V rámci akce vystoupení žáků ZUŠ Louny ze třídy paní učitelky Evy Maťátko. Pro studenty oboru Tajemství Loun vstup zdarma. Ostatní 50,- Kč, studenti 30,- Kč

 

Sobota 17. června

18.00 - 22.00 hodin, Zámek Pátek u Loun: KONCERT - VEGET. Koncert pražské kapely Veget (country, bluegrass) v zahradě zámku. Vstupné dobrovolné.

19.00 hodin, Městská knihovna Louny(dvorek knihovny): KONCERT - FOUSÁČ. Hudební tvorba písničkáře Fousáče se pohybuje na hranici folku a punku a jeho vystoupení jsou nabitá mužskou energií. Originální živou hudbu doplňují původní texty plné syrové opravdovosti, v nichž se odráží vesnická filozofie a pohled na svět. Vstupné 100.- Kč.

8.00 - 12.00 hodin, Mírové náměstí, Louny: FARMÁŘSKÉ TRHY. Nabídka a prodej čerstvé zeleniny, ovoce, rostlin, potravin a produktů přednostně z Loun a okolí.

 

Neděle 18. června

15.00 hodin, Park Louny - pavilon Josefa Fouska: LOUNSKÁ 13 - LÉTO V PARKU. Taneční odpoledne dechového orchestru. Pořádá Park Louny a Lounská třináctka. Vstupné 120,- Kč.

10.00 - 17.00 hodin, Zámek Nový Hrad, Jimlín: VÍTÁNÍ PRÁZDNIN. Klaun ALBERTÍK, Divadlo NAVĚTVI, sokolník TEIR, kejklíř PUPA, kouzelník HARDEN, stánky, soutěže. Zámecká věž přístupná zdarma. Vstupné dobrovolné.

 

Kino Svět Louny – aktuální program kina v odkazu:

Kino Svět – program a vstupenky online (kinolouny.cz)

 

Koupaliště 1. června - 31. července

  • PO - NE 10.00 - 20.00

 

Městská plavecká hala

  • PO - PÁ 13.00 - 21.00
  • SO - NE 10.00 - 21.00

Na webových stránkách MIC Louny www.louny.eu (v kalendáři akcí) naleznete další kulturní a sportovní dění v Lounech a okolí.

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru