Přerov definitivně přišel o tradičního partnera! Dokáže výpadek nahradit?

Foto: hokejprerov.cz

12. června 2023, 20:09

Adam Bagar

Dlouholetý partner přerovského hokeje – společnost Meopta-Optika – definitivně ukončil podporu klubu. Zubři o tom v pondělí informovali na svých webových stránkách.

„V pátek 9. června jsem konečně dostal finální stanovisko, které ale pro nás není příznivé. Meopta definitivně končí s podporou přerovského hokeje,“ potvrzuje jednatel klubu Tomáš Pluháček.

Ztráta určitého symbolu: MEO všude, kam se podíváte

Prvoligový hokej ve městě tím byl ohrožen, ale k černému scénáři nakonec nedošlo. Klub podal přihlášku do Chance ligy, přestože konec klíčového partnera pro něj znamená nejen nemalou ekonomickou ztrátu.

„Je to pro nás zároveň ztráta určitého symbolu a tradičního partnera, který přerovský hokej podporoval několik desetiletí. Fanoušci skandují MEO, MEO..., tvoří skupinu MEOfANS, náš stadion se dlouho nazýval MEO Aréna a tak dále. Mrzí nás to, ale nic s tím neuděláme,“ líčí Pluháček.

„Zatím se nám to nepodařilo. Ale věřím, že ten výpadek dokážeme nahradit.“

Zubři se nyní snaží výpadek v rozpočtu nahradit. „Zatím se nám to nepodařilo. Jednáme však se současnými, ale i novými potenciálními partnery a věřím, že ten výpadek dokážeme nahradit.“

„Chci moc poděkovat Statutární městu Přerov, generálnímu partnerovi Pivovaru ZUBR a všem ostatním partnerům, protože kromě Meopty nám všichni zůstali věrní a nadále nás podporují,“ dodává Pluháček, jenž věří i v podporu fanoušků.

„Kupte si permanentku na hokej, protože to je pro nás ta největší podpora, důležitější než kdy dřív.“

„Ptají se nás i sami zaměstnanci Meopty, jak mohou pomoci klubu, když jejich zaměstnavatel podporu ukončil. Na to je jediná odpověď – kupte si permanentku na hokej, protože to je pro nás ta největší podpora, důležitější než kdy dřív,“ uvědomuje si přerovský šéf.

O prodeji permanentních vstupenek bude klub už brzy informovat. „Pro novou sezonu chystáme znovu i permanentku PLUS v hodnotě pět tisíc korun. Chceme, aby fanoušci znovu chodili na hokej ve velkém počtu. Náš tým si zaslouží hlasitou podporu zaplněného stadionu,“ uzavírá Pluháček.

Aktuální soupiska HC ZUBR Přerov

Brankář:
Michal Postava.

Obránci:
Jan Billa, Ondřej Cubo, Robert Černý, Tomáš Hanák, David Chroboček, Jiří Krisl, Tomáš Kudělka.

Útočníci:
David Březina, David Dobša, Tomáš Doležal, Jiří Goiš, Radim Hradil, Daniel Indrák, Ludvík Lysoněk, Antonín Pechanec, Jan Svoboda, Jakub Svoboda, Patrik Tarnoczy, Vojtěch Tomi.

Foto: Jan Gebauer, hokejprerov.cz

„Užijte si hokejové MS s Tipsportem! Stačí jen začít, získat 500 Kč zdarma a hrát soutěže o ceny za 33 milionů!“

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz