13. 6. 2023

Co červen dal a vzal: Archer, Gotham Knights, Perry Mason a další zrušené 💀 či prodloužené seriály...

Co červen dal a vzal: Archer, Gotham Knights, Perry Mason a další zrušené 💀 či prodloužené seriály...

Rozhodli jsme se v sérii článků rekapitulujících seriálové osudy pokračovat a proč nenechat vydání na tom nechvalně známém dni s číslovkou 13. Proto vždy v půlce měsíce přineseme souhrn, co se nedožilo, nebo naopak dožilo další sezóny. Název je tedy trochu zavádějící, protože zahrneme i půlku předchozího měsíce, ale vy se s tím nějak poperete.

Když se vám nechce čekat

Pokud se vám neche vždy měsíc čekat na souhrn, můžete využít některých našich přehledů a sledovat si prodloužené a zrušené sami.

Trocha statistik

Od 13. května do 13. června jsme se dozvěděli o 20 prodloužení a 8 rušení. Co se prodloužení týče, tak nejpozitivnější v tomhle smyslu v daném období byla stanice ABC. Hlavně díky realitkám, pokračuje 7 pořadů, čímž se vyrovnává tomu kosení seriálů z první půlky května. Protipólem je pak dvojice stanic FXX a NBC, které obě zařízly dva seriály.

Ale teď už k tomu hlavnímu? Jaké zprávy chcete číst první?

Dobré zprávy

📺 Netflix prodlužuje svoji novou dobrodružnou realitku Outlast pro druhou sérii.

📺 Reality show The Kardashians dostává od Hulu dvacet nových epizod. Pokud to tedy bude pokračovat v současném trendu deset dílů na sezónu, fanoušci se dočkají minimálně čtvrté a páté řady. Třetí série startuje 25. května.

📺 Netflix prodlužuje své populární drama Virgin River pro šestou sérii. Činí tak dlouho před startem páté řady, na kterou se fanoušci můžou těšit na podzim.

📺 Dámy Ginny & Georgia (Ginny a Georgia). Netflix jim totiž nadělil objednávku nejen pro třetí, ale rovnou i pro čtvrtou sérii.

📺 ABC prodlužuje svoji komediální stálici The Conners pro 6. sérii. Ta dostává objednávku 13 epizod s možností doobjednání dalších 9, podle toho jak se vyvine situace ohledně stávky scenáristů.

📺 Exotický animák Masameer County dostává od Netflixu objednávku 3. série.

📺 Paramount+ prodlužuje realitku nahlížející do rodiny Sylvestera Stalloneho The Family Stallone. Podle streamera se jedná o nejsledovanější reality-show na jeho platformě.

📺 Citadel (Citadela) se na Prime Video vrátí s druhou řadou.

📺 Castingová režisérka seriálu The Witcher (Zaklínač) Sophie Holland se v rozhovoru pro Deadline prokecla, že 4. série se pro Netflix brzy začne natáčet a po kratičké pauze se plynule přejde k natáčení páté.

📺 Komedie The Ms. Pat Show dostává od BET+ objednávku 4. řady.

📺 HBO prodlužuje svoji komedii Somebody Somewhere (Někdo, někde) pro třetí sérii.

📺 Stanice The CW se stává kreativním partnerem romantického drama Sullivan's Cros­sing a spolu s kanadskou CTV naděluje seriálu druhou sérii.

📺 Stanice The CW obnovuje All American: Homecoming (Sportovní talent: Návrat) pro třináctidílnou třetí sérii.

📺 Obnovení se také na The CW dočkává Superman & Lois (Superman a Lois), jehož čeká zkrácená desetidílná čtvrtá série.

Špatné zprávy

💀 Po dlouhých čtrnácti sezónách se rozloučí na FXX populární animák Archer.

💀 Nadcházející třetí řada retro seriálu Physical na Apple TV+ bude poslední. Závěrečných deset epizod se začne vysílat 2. srpna.

💀 Nadcházející 3. série dokumentu od HBO How To with John Wilson (Jak na… s Johnem Wilsonem) bude zároveň i sérií poslední.

💀 HBO ruší po druhé sérii seriál Perry Mason. Oznámení přichází měsíc po finále druhé série, která skončila s Perrym ve vězení.

💀 Showtime ruší po první sérii komedii I Love That for You (To ti přeju) . Seriál byl přijímán relativně dobře a očekávalo se, že stanice svoji jedinou komedii prodlouží. Matt Rogers, jedna z hvězd seriálu, v prosinci dokonce prohlásil, že druhá řada seriálu již byla napsána. Očekává se, že společnost Annapurna, která za seriálem stojí, jej s podporou Showtime prodá jiné stanici.

💀 Young Rock na NBC končí po třech sériích.

💀 Stanice NBC ruší po druhé sérii komedii Grand Crew.

💀 Gotham Knights se druhé řady nedočká, stanice The CW seriál ruší po první sérii.


Které prodloužení vám udělalo radost a naopak, které rušení vás naštvalo?

Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu