Dnes Středa - skorojasno 23°C
Zítra Čtvrtek - polojasno 24°C
Středa 1. 5. 2024
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Agresivní muž na hřišti napadal děti a obnažoval se před nimi
Děti zažily na hřišti nepříjemné okamžiky. Foto: se svolením Petra Vránová

Agresivní muž na hřišti napadal děti a obnažoval se před nimi

S pouty na rukou strážníci v úterý 13. června odpoledne předvedli na služebnu státní policie muže, který měl napadat děti a pak se před nimi i obnažovat. O případu informovala mluvčí Městské policie hl. m. Prahy Irena Seifertová.

„Prosbu o okamžitý příjezd strážníků na dětské hřiště v Peškově ulici vzala hlídka velmi vážně. Tomu odpovídal i dojezdový čas tří minut,“ popsala mluvčí.   

Žena, která se na linku 156 obrátila, strážníkům řekla, že na hřišti byl muž, zřejmě pod vlivem drog, který napadal hrající si děti, a ještě se před nimi obnažoval. Díky dobrému popisu a nasměrování se hlídce zanedlouho podařilo podezřelého najít. 

Choval se velmi zmateně, byl vulgární, divoce gestikuloval rukama a snažil se z místa odejít. Na výzvy k prokázání totožnosti nereagoval. 

„Při dalším nepředvídatelném výpadu muže, hlídka použila donucovací prostředky a nasadila mu pouta. Než strážníci muže předvedli na Policii ČR, přihlásili se jim další svědci,“ sdělila Seifertová. 

Na služebně bylo zjištěno, že se jedná o sedmatřicetiletého muže s částečně omezenou svéprávností.


Autor: Karel Netolický

V ubytovně byl pobodán muž

20. dubna 2024 v 18:41

V noci na sobotu byl pobodán po konfliktu na ubytovně v dolních Chabrech třicetiletý cizinec, kterého převezli záchranáři do nemocnice.

Při napadení v autoservisu v Řepích zemřel muž

19. dubna 2024 v 08:08

Pražští policisté ve čtvrtek odpoledne zasahovali u případu napadení v autoservisu v Řepích. Zemřel tam muž, dalšího policie zadržela.

Mladík měl halucinace, podle kamaráda užil LSD

9. dubna 2024 ve 14:46

Službu bez opilých nebo zdrogovaných lidí by strážníci sloužící v centru hlavního města hledali v paměti dlouho. Tentokrát šlo o 23letého mladíka po požití LSD.

Další články
Nahoru