Carey Mulligan, dvakrát nominovaná na Oscara, a na cenu Emmy nominovaná Zoe Kazan v hlavních rolích filmu She Said, který bude k dispozici exkluzivně na SkyShowtime od 17. července

She Said bude k dispozici exkluzivně na SkyShowtime od 17. července. 

Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education), dvakrát nominovaná na Oscara®, a Zoe Kazan (The Plot Against America, The Big Sick), nominovaná na cenu Emmy®, v hlavních rolích, hrají reportérky New York Times, Megan Twohey a Jodi Kantor, které společně odhalily jeden z nejdůležitějších příběhů své generace. Příběh, který prolomil desetiletí mlčení kolem sexuálního zneužívání v Hollywoodu a podnítil posun v americké kultuře, který pokračuje dodnes.

Film od producentů oceněných Oscarem® za filmy 12 Years a Slave, Moonlight, Minari, Selma a The Big Short a na Oscara® nominovaného producenta filmů Zero Dark Thirty a American Hustle, je založen na vyšetřování deníku New York Times, na kterém pracují Jodi Kantor, Megan Twohey a Rebecca Corbett, a bestselleru New York Times, She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement od Jodi Kantor and Megan Twohey.

Film She Said je důkazem nevyčíslitelného významu investigativní žurnalistiky. Podrobně popisuje cestu novinářek a redaktorek, které se neúnavně snaží hledat pravdu, a zdůrazňuje odvahu přeživších a svědků, kteří se rozhodli veřejně vystoupit, aby tak odradili obviněného sériového predátora od páchání dalších škod. Jejich odhodlání a statečnost společně podnítily celosvětovou diskuzi, pomohly spustit hnutí #MeToo a podpořily zúčtování se systémem, který mu takové bezpráví umožnilo.

She Said je ve své podstatě inspirativním skutečným příběhem o lidech, z nichž mnohé jsou ženy a mnohé také matky, které sebraly odvahu veřejně vystoupit a žádat spravedlnost nejen pro sebe, ale i pro ty v budoucnu jak v USA, tak na celém světě. Film je působivou, dojemnou připomínkou síly jednotlivců, vyzbrojených odvahou a odhodláním společně změnit svět.

Ve filmu se také představí na Oscara® nominovaná Patricia Clarkson (Shutter Island, Pieces of April), držitel ceny Emmy® Andre Braugher (Homicide: Life on the Street, Thief), držitelka ceny Tony Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty, Pride and Prejudice), na Oscara® nominovaná Samantha Morton (Minority Report, In America) a na ceny Emmy® a Zlatý glóbus nominovaná Ashley Judd (Double Jeopardy, Bug), která ve filmu hraje sama sebe.

She Said režírovala držitelka ceny Emmy® Maria Schrader (I’m Your Man, minisérie Unorthodox) podle scénáře Rebeccy Lenkiewicz, scénáristky oscarového filmu Ida. Film produkovali držitelé Oscara® Dede Gardner a Jeremy Kleiner pro Plan B Entertainment. Výkonnými producenty jsou držitel Oscara® Brad Pitt, Lila Yacoub a na Oscara® nominovaná Megan Ellison a Sue Naegle za Annapurna Pictures.

SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostřednictvím webových stránek: www.skyshowtime.com. Cena měsíčního předplatného SkyShowtime (bez reklam) je 179 Kč (se sedmidenní bezplatnou zkušební dobou a možností zrušení kdykoli.  

KONEC

Další informace najdete na:

Webová stránka: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com 

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime 

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime 

O SkyShowtime

SkyShowtime je další velká evropská streamovací služba, společný podnik společností Comcast a Paramount Global. SkyShowtime spojuje to nejlepší z Hollywoodu s místní zábavou na jednom místě.

Od filmů a původních seriálů ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po seriály SkyShowtime Original, SkyShowtime je novým evropským domovem prémiové zábavy.

SkyShowtime, spuštěná na všech svých trzích na začátku tohoto roku, je dostupná v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Česku, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Španělsku a Švédsku. SkyShowtime je k dispozici prostřednictvím vybraných poskytovatelů televizních služeb a na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung a prostřednictvím webových stránek.