Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Radka Klučárová
17. června 2023 9:48
Čas čtení 1:26

Bubeník kapely Rammstein prozradil detaily o kritizovaných večírcích kapely

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Bubeník kapely Rammstein prozradil detaily o kritizovaných večírcích kapely
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin

Podle slov Christopha Schneidera se Lindemann od zbytku kapely v posledních letech distancoval a vytvořil si vlastní bublinu.

Bubeník kapely Rammstein Christoph Schneider na Instagramu zveřejnil prohlášení ke skandálům skupiny a k jejímu frontmanovi Tillu Lindemannovi, který čelí obviněním ze sexuálního napadení.

„Rád bych se s vámi podělil o své osobní pocity a myšlenky. Obvinění z posledních týdnů námi jako kapelou a mnou jako člověkem hluboce otřásla. Vámi jako fanoušky určitě také. Jsem v šoku z věcí, které byly o našem zpěvákovi publikovány na sociálních sítích a v tisku. Toto je příliv a odliv emocí pro nás členy kapely a náš štáb,“ začal Schneider, který je bubeníkem kapely od jejího začátku.

16. června 2023 11:00 Čas čtení 3:14 Kauza Rammstein: Shrnujeme vše, co zatím víme o obvinění Tilla Lindemanna ze sexuálního násilí Kauza Rammstein: Shrnujeme vše, co zatím víme o obvinění Tilla Lindemanna ze sexuálního násilí

„Nemyslím si, že se dělo něco nezákonného, nikdy jsem nic podobného neviděl ani jsem nic podobného neslyšel od nikoho z našeho 100členného týmu,“ uvedl a zdůraznil, že je pro ně důležité, aby se Lindemannovy večírky nezaměňovaly s oficiálními večírky skupiny.

Podle jeho slov se od zbytku kapely Lindemann v posledních letech distancoval a vytvořil si vlastní bublinu. „Věřím Tillovi, když nám říká, že vždy chtěl a stále chce dopřát svým soukromým hostům pohodlí. Přání a očekávání žen, které se nyní ozvaly, se zřejmě nenaplnila,“ napsal.

Rammstein
Zdroj: Getty Images/Bernd Muller/Redferns

Schneider zároveň dodal, že mu je všech žen, které se do nepříjemné situace dostaly, nesmírně líto. Podle jeho slov však každý host z backstage může dobrovolně odejít. „Všechny láhve jsou zapečetěny a otevřeny před očima hostů nebo si je otevřou sami. Voda a občerstvení jsou k dispozici, stejně jako bezpečnostní personál a lékařská péče. Chceme, aby se u nás všichni naši hosté cítili pohodlně a bezpečně! Toto je náš standard. Proto mě mrzí, že někteří to tak necítili,“ upřesnil.

Rammstein momentálně koncertují po Evropě

Prokuratura v německé metropoli Berlín začala vyšetřovat frontmana skupiny Rammstein Tilla Lindemanna v souvislosti s několika obviněními ze sexuálního napadení. Německá skupina momentálně koncertuje po Evropě. Ve středu skupina odehrála koncert v Trenčíně, kterého se zúčastnilo více než 40 tisíc fanoušků.

29. března 2024 9:00 Čas čtení 3:41 „Viděl jsem, jak převáží bedny plné jantaru.“ Legendární jantarová komnata se možná nachází u českých hranic „Viděl jsem, jak převáží bedny plné jantaru.“ Legendární jantarová komnata se možná nachází u českých hranic

V uplynulých dnech vzneslo obvinění vůči Lindemannovi – převážně anonymně – několik žen. Popisovaly situace, které v minulosti zčásti považovaly za děsivé.

Mladé ženy na koncertech skupiny Rammstein byly údajně cíleně vybírány do tzv. nulté řady (row zero), která se nachází bezprostředně pod pódiem, a následně šly na večírky po koncertě. Podle vyjádření některých žen docházelo na takových večírcích i k sexu.

Domů
Sdílet
Diskuse