InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Všeználek

    Čtvrtek 2.5 10:00 - Knihovna, Písek

    Veselé pásmo říkanek, básniček, písniček a tvořivého hraní.

  • Hrátky v knihovně

    Čtvrtek 2.5 9:30 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Suché Vrbné

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Béčko Hradiště po výhře nad Čížovou slaví titul

PÍSEK/HRADIŠTĚ – Poslední kolo okresního přeboru postavilo proti sobě druhý a třetí celek tabulky. V sobotu 17. června hradišťská rezerva hostila Čížovou. Domácí tým mohl v případě vítězství a prohry prvního Protivína s Milenovicemi stále pomýšlet na mistrovský titul. A to se přesně stalo. Na píseckém kopci se odehrávala poměrně vyrovnaná bitva. Jako první se z branky radovala Čížová, rozhodčí Jakub Řezáč ale gól Ondřeje Plice kvůli faulu neuznal. Skóre se tak poprvé měnilo ve 25. minutě, kdy se do samostatného úniku dostal Libor Pichlík a překonal hostujícího gólmana Aleše Grossmanna. Pak měla silnější pasáž také Čížová, vyrovnat se jí ale nepodařilo. Hradiště chvíli po přestávce přidalo druhou branku, když se hlavou prosadil Tomáš Rybár. Hosté pak vrhli všechny síly do útoku, z čehož pramenily protiútoky Hradiště. S těmi si ale čížovská defenziva v čele s Grossmannem poradila. Když pak v 78. minutě snížil Radek Šitner, bylo o zápletku postaráno. Domácí si ale těsné vedení pohlídali a po zprávě o protivínské porážce mohly začít mistrovské oslavy.

TJ Hradiště B – TJ Sokol Čížová 2:1 (1:0)
Branky: 25. Pichlík, 57. Rybár – 78. Šitner
Rozhodčí: Řezáč – Tanáč, Slabý. ŽK: 0:2 (Procházka, Tarkovský). Diváků: 135
Hradiště: M. Žalud – Vyrostek, Chassard, Mařík, P. Žalud, Blažek, König, O. Novotný, Rybár, Matějka, Pichlík, Jonszta, Červeňák, Kubec, Zabloudil, Vepřovský
Čížová: Grossmann – Procházka, Bláha, Hora, Reidinger, O. Plic, M. Plic, Polívka, Pyrih, Šťastný, Šitner, Tarkovský, Příhoda

Diskuse k článku - 10 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
  • Pavel 

    Reagovat

     

    Škoda,že nemůžete postoupit.Protivin si to nezaslouží jsou to jenom remcalové: bylo řečeno, když to nevyhrají nepostoupí,ale něco jiného říkají a něco jiného dělají.

    Vloženo 20.6.2023 17:58:07

  • Čechýňo 

    Reagovat

     

    Gratuluji Hradišti k titulu. A Čížové za super sezónu...

    Vloženo 19.6.2023 08:56:01

  • Jehnak 

    Reagovat

     

    Ahoj kluci.Absolutni legendy na obou stranách v tomto utkání.Jste úžasný.Preju vám pevné zdravíčko a ať se vám i vašim rodinám daří co nejlépe.K dokonalosti chybí už jen Tomáš Žaludů.To by bylo hotové galaktikos.

    Vloženo 18.6.2023 19:30:49

  • Mendy 

    Reagovat

     

    Gratuluji týmu Hradiště, zaslouženě vyhráli letošní ročník okresního přeboru.

    Vloženo 18.6.2023 19:12:43

  • Ať žije fotbal 

    Reagovat

     

    Byl sem se kouknout. Zápas koukatelny. Cizova evidentně po poločase bez možnosti střídat někoho čerstvého. I tak bojovali. Sance na obou stranách. Oba týmy pěkný výkon. Gratulace Hradišti. A krém rozhodčím souhlasím s V.T. stejně tak jako hráč může chybová rozhodčí. Buďme rádi že o pískání má vůbec někdo zájem.

    Vloženo 18.6.2023 11:47:57

« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace