ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 15075 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Adam Ďurica ohlásil vánoční koncerty

0 jsk 20.6.2023

Slovenský zpěvák Adam Ďurica má za sebou úspěšnou dekádu na hudební scéně. Za tu dobu si připsal na svoje konto nejen množství hitů, ale i ocenění. Deset let od vydání megahitů Neľutujem, Mandolína, Holubička, přes Spolu, Zatancuj si so mnou až po současné Naše hriechy, Pohľad pre bohov a mnoho dalších hitů.

Několikrát se stal Osobností televizní obrazovky v kategorii Zpěvák a je také laureátem Krištáľového krídla 2022 v kategorii Populární hudba.

Celou tuto řadu ocenění a hitů chce oslavit ve společnosti svých fanoušků, ale i hudebních a osobních přátel na galakoncertě v pražské Lucerně. Speciální gala program připravil hudební režisér, baskytarista, producent a dirigent Oskar Rózsa.

Hosty budou Peter Bič Project, Zuzana Smatanová, Emma Drobná a Aleš Jenis. Stejně jako galakoncertu v Lucerně, i ostatní vánoční koncerty bude mít pod palcem hudební režisér Oskar Rózsa. Ty se uskuteční ve třech městech, 9. listopadu v již zmíněné pražské Lucerně, 5. prosince v Angels Aréně v Košicích a 7. prosince v bratislavské NTC Aréně.

(foto: Kryštof David)

Tagy: