Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Persil.
20. června 2023 12:00
Čas čtení 0:39
Sponzorovaný obsah

Jaký má společné bydlení dopad na vztahy? Ptali jsme se v nové anketě

ZAJÍMAVOSTI LÁSKA VZTAHY
Uložit Uložené

Nastěhovat k sobě hned na začátku vztahu, nebo se nejprve dobře poznat? Podívej se, jak to vnímají české páry.

Společné bydlení je jedním z nejdůležitějších milníků ve vztazích. Může totiž rychle ukázat, jestli k sobě lidé patří. Buď se jejich vztah utvrdí a stane se pevnějším, nebo zjistí, že jim společné soužití nevyhovuje. 

Náš moderátor Honza Bican na pražské náplavce zjišťoval, po jaké době se k sobě páry sestěhovaly, co je na tom druhém štve i jak to mají s úklidem. Odhalil, že právě úklid je častým zdrojem neshod ve společném soužití. 

Abychom pomohli předejít hádkám o to, kdo bude po bytě sbírat špinavé oblečení, dali jsme respondentům malý tip, který úklid zpříjemní. A to, že s novým Persilem se dá prát na pouhých 20 stupňů, což šetří nejen životní prostředí, ale i peněženku. Kromě oblečení dokáže vylepšené složení vyčistit i pračku, a tím prodloužit její životnost. No a ušetřené peníze se hodí třeba na pěkné randíčko na náplavce.

Jak je to s úklidem ve tvé domácnosti a kdy je podle tebe nejlepší čas na společné bydlení? Napiš nám to do komentářů pod video.

Domů
Sdílet
Diskuse