shop.musicserver.cz
Svatá trojice brněnské hudební scény - Festival Pop Messe spojuje síly s Flédou a Kabinetem Múz

Svatá trojice brněnské hudební scény - Festival Pop Messe spojuje síly s Flédou a Kabinetem Múz

Vydáno: 21.06.2023 09:42 v sekci Tiskové zprávy - Tisková zpráva | foto: Sunbrella
Pop Messe, jedinečný hudební festival, který svou dramaturgií oslavuje různorodost popové hudby, s radostí oznamuje nové partnerství s prestižními hudebními kluby Fléda a Kabinet Múz. Vzájemná spolupráce má za cíl posilovat lokální klubovou scénu, propojovat fanoušky a společně sdílet nezapomenutelné hudební zážitky.

"Považuji to za zcela přirozené spolupracovat s lokálními a etablovanými partnery, jako jsou Fléda a Kabinet Múz. Mám z toho radost a těším se na naše nové synergické propojení a věřím, že do budoucna to posílí jak náš rychle rostoucí festival Pop Messe, tak přední subjekty brněnské klubové scény, které jsou nepostradatelnými články kulturního dění v Brně," komentuje novou spolupráci dramaturg festivalu Tomáš Kelar.

Pop Messe, který se za dobu své krátké existence stal jedním z nejvýznamnějších hudebních festivalů v Česku, přichází s novým konceptem, jenž ještě více propojuje festivalové prostředí s místní hudební scénou.

"Spojení s Pop Messe je pro Kabinet Múz jasným a logickým krokem. Je nám blízká jak dramaturgie festivalu, tak jeho tvůrčí tým. Spolupráce mezi lokálními kluby a progresivním festivalem nám všem přiláká více návštěvníků a navzájem udržujeme povědomí o živé hudbě v našem krásném městě Brně," doplňuje provozovatel Kabinetu Múz Martin Kozumplík.

Pop Messe proběhne poslední červencový víkend 28. a 29. července v okolí stadionu Za Lužánkami a přilehlých prostorách Bobycentra. Pořadatelé pro letošní ročník připravují jednu venkovní a tři vnitřní hudební scény. Dvě ze tří pódií uvnitř Bobycentra ponesou stejnojmenné názvy jako kultovní kluby Fléda a Kabinet Múz.

Během festivalu bude Fléda hostit celonoční Off Messe afterparty. Návštěvníci, kteří si chtějí užít hudbu do brzkých ranních hodin, se mohou těšit na hudební produkci do šesti hodin ráno.

"I když to tak při pohledu na program Flédy nemusí vždy vypadat, dramaturgie festivalu Pop Messe je naší srdeční záležitostí. Jsme rádi, že ho tady máme, a uděláme vše pro to, aby byl ještě úspěšnější a silnější," doplňuje manažer Flédy Lukáš Stara. Fléda stejně jako Kabinet Múz patří k ikonám brněnské hudební scény. Oba kluby jsou známé svými skvělými koncerty a atmosférou, která přitahuje fanoušky hudby z celé republiky.

Hudební vydavatelství Kabinet Records, které patří pod Kabinet Múz, má pro fanoušky speciální akci. Při nákupu jakékoliv LP desky získá nakupující slevu třicet procent na vstupenku na Pop Messe. Nákup lze provést pouze v hudebním klubu na Sukově 4. Kabinet Records na festival také připravují vlastní stánek s pestrým výběrem hudebních nosičů.

Na třetí ročník Pop Messe zavítají hvězdy jako Tommy Cash, Spiritualized, Clark, Mareux, Gilla Band, Young Fathers, Hudson Mohawke, Max Copper, Lankum, Panda Bear and Sonic Boom, Annet X, Ventolin, Kale, Sunbrella (na snímku) a mnoho dalších. Dvoudenní a jednodenní vstupenky lze koupit na popmesse.cz.


NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
The Valentines - You All Look Beautiful When You Dance 8/10
Recenze: The Valentines na debutu hlásí: "You All Look Beautiful When You Dance" Trojice The Valentines z Hradce Králové se na hudební scéně pohybuje už od roku 2017. Po několika singlech a EP se letos konečně rozhodla svůj rukopis otisknout i do debutového alba, které nazvala "You All Look Beautiful When You Dance".... čtěte zde
Vydáno: 13.05.2024 10:30 v sekci Recenze
Rammstein, Abélard, Letňany, Praha, 11.5.2024
Naživo: Okoukané triky stále uhranou davy. Rammstein se vrátili do Letňan Ani kontroverzní kauza zneužívání žen a potvrzená existence manažerky pro takzvanou nultou řadu kolos nezastavila. Vyšetřování bylo pro nedostatek důkazů ukončeno, a tak jediným, kdo dnes před koncerty Rammstein protestuje, je... čtěte zde
Vydáno: 12.05.2024 09:00 v sekci Naživo
Rammstein, Letňany, Praha, 11.5.2024 (fotogalerie)
Fotogalerie: Rammstein se opět pokusili podpálit Letňany Ke 30. výročí založení skupiny se němečtí Rammstein opět vydali na velké turné. Jako první zastávku si již po několikáté vybrali Prahu, kde pro velký zájem rovnou přidali i druhý termín. Z prvního vyprodaného koncertu v... čtěte zde
Vydáno: 12.05.2024 06:59 v sekci Naživo | Fotogalerie
Fat White Family - Forgiveness Is Yours 8/10
Recenze: Fat White Family si vás na "Forgiveness Is Yours" získají žánrovou pestrostí a působivými tématy Angličtí Fat White Family přicházejí po pěti letech s novým albem "Forgiveness Is Yours". Čtvrtá řadovka této rockové partičky překypuje velmi působivými příběhy, které doprovází místy až experimentální tóny pohybující se... čtěte zde
Vydáno: 11.05.2024 08:00 v sekci Recenze
Všechna alba Thirty Seconds To Mars od nejhoršího po nejlepší
Komentované diskografie: Všechna alba Thirty Seconds To Mars od nejhoršího po nejlepší Thirty Seconds To Mars se k nám znovu vracejí, a to 15. května do Sportovní haly Fortuna v Praze. Bratři Shannon a Jared Letové společně s doprovodnými hudebníky představí novou desku "It's the End..." i průlet svou historií.... čtěte zde
Vydáno: 10.05.2024 08:00 v sekci Publicistika | Komentované diskografie
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Festival Pop Messe přidává legendy Leftfield, Warhaus, Františka Skálu i virtuální hvězdu Nivva (17.04.2024 19:28)
- Publicistika: Čtyřicet nejlepších zahraničních desek roku 2023 podle musicserveru (40-31) (23.01.2024 18:30)
- Festival Pop Messe oznamuje Sleaford Mods, GusGus i The Ecstasy Of Saint Theresa. Rozšiřuje se na tři dny a stěhuje se na Velodrom (08.12.2023 18:45)
- Naživo: Hejkalové na Pop Messe sice zklamali, ale sobotní program zachránili skvělý Max Cooper i rozverný Ventolin (30.07.2023 19:52)
- Naživo: Útulný festival Pop Messe nadchl dublinskými post-punkery Gilla Band i roztančenými Young Fathers (29.07.2023 13:00)
- Pop Messe bohužel bude. :-) Tommy Cash, Young Fathers, Max Cooper, Spiritualized, Gleb či Ventolin zahrají už za pár dní v Brně (25.07.2023 17:35)
- Nejvíc nej: Pop Messe láká originálním line-upem. Na koho se nejvíc těšíme? (19.07.2023 08:00)
- Festival Pop Messe přidává nová jména! Do Brna dorazí Spiritualized, Tommy Cash, Kokoko!, Mareux, Gilla Band, Kode9, Berlin Manson, Kalle a mnoho dalších (10.05.2023 16:58)
- Recenze: Lankum stvořili folkový masterpiece. Na desce "False Lankum" vyprávějí hororové příběhy, které vám vezmou dech (03.04.2023 00:00)
- Video: Lankum v "The New York Trader" vyprávějí hrůzný námořnický příběh (04.03.2023 15:24)

ALBUM TÝDNE 20/2024

The Valentines
You All Look Beautiful When You Dance

Trojice The Valentines z Hradce Králové se na hudební scéně pohybuje už od roku 2017. Po několika singlech a EP se letos konečně rozhodla svůj rukopis otisknout i do debutového alba, které nazvala "You All Look Beautiful When You Dance". A povedlo se - deska hudebně baví, přitom textově vybízí k zamyšlení.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)
Ne 26.05.
Myles Smith (UK) (Rock Café, Praha)
Út 28.05.
Bruce Springsteen & The E Street Band (US) (Letiště Letňany, Praha)
Po 03.06.
Rakim (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Vladimír Mišík Justin Bieber The Prodigy Prince Kabát Queen Adele Sia Bono Dua Lipa Taylor Swift Rush Beyoncé Imagine Dragons Mirai Lady Gaga AC/DC Liam Gallagher 2H+ Linkin Park
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu