Ilustrační foto

Tým profesionálů z GPT Guru zdůrazňuje důležitost informování své komunity o všem, co se týká jejich projektu, protože nechtějí narušit důvěru, kterou si s nimi vybudovali. Dne 9. června v 10:00 UTC mělo dojít k uvedení $GPTG na trh, avšak BitGet se přímo podílel na narušení celého procesu. Kromě toho také technický problém MEXC ovlivnil uvedení $GPTG na trh.

Cena uvedení a vnitřní zásah

Cena uvedení $GPTG byla stanovena na 0,0035 dolaru, ale v době uvedení na trh ji BitGet nastavil na 24x vyšší cenu – přibližně 0,084 dolaru. To vedlo k velkému propadu ceny a celkově pokazilo uvedení $GPTG na trh. Po dalším zkoumání se zjistilo, že za tímto nepovedeným uvedením stojí právě tým BitGet. Navíc se přiznali k internímu zásahu ze strany svého týmu.

Důkaz a následky

BitGet přiznal svoji chybu a uvedl, že pracuje na nápravě situace. Nicméně grafy byly opraveny až poté, co BitGet získal výhody ze svého interního zásahu. Kromě přiznání se také dozvěděli, že BitGet propustil všechny zaměstnance, kteří se na tomto zásahu podíleli. Avšak pro GPT Guru to nepřineslo žádnou úlevu.

Tento vnitřní zásah BitGet způsobil finanční ztrátu a poškodil celou pověst projektu GPT Guru na trhu. Poté, co se celá situace provalila, požádal tým GPT Guru BitGet o vrácení peněz a kompenzaci pro celou komunitu Guru. BitGet však uvedl, že odškodní pouze ty uživatele, kteří utrpěli ztráty během obchodování na jejich platformě.

Zmizení zprávy o kompenzaci

Poté, co BitGet přiznal interní zásah, odmítl vrátit peníze týmu GPT Guru a nabídl kompenzaci komunitě Guru. Zástupce BitGet dokonce smazal zprávu o nabídce kompenzace, kterou poslal CEO GPT Guru. Nicméně zpráva byla již přeposlána CEO GPT Guru do telegramové skupiny GPT Guru x BitGet jako důkaz pro všechny členy.

AMA a soutěž o 200 USDC

GPT Guru pořádá AMA (Ask Me Anything) se svým CMO & Creative Directorem Muhammadem Hamzou. Zájemci mohou položit své otázky na Twitteru a zúčastnit se tak soutěže o 200 USDC. Aby mohli vyhrát, musí být účastníci registrováni na Twitteru a připojit se k jejich Telegramové skupině.

Napsal uživatel damian dne

Ohodnoť počtem hvězdiček

Hodnocení: