Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Castingy Miss České republiky 2023 pokračují

V pátek 16. června proběhl v pořadí již třetí casting, kterým hledali organizátoři  Miss České republiky budoucí finalistky ročníku 2023. Krásných dívek dorazilo opět mnoho a vybrat mezi nimi postupující do semifinále bylo pro porotu stejně jako při minulých dvou kolech castingů velmi obtížné.

Casting se již podruhé konal v zázemí moderního interiéru hotelu Comfort Hotel Prague City East. Ředitelka hotelu Viktória Sušková si pochvaluje spolupráci s organizátory soutěže krásy a hotelové prostory ochotně poskytla i pro další castingy. A nejen to. Obchodní a eventová manažerka hotelu Tereza Štěrbová usedla tentokrát také v porotě. „Jsem moc ráda, že jsem mohla být součástí poroty. Je to velmi zajímavá zkušenost, vidět tolik talentovaných dívek při osobních pohovorech,“ přiznala Tereza Štěrbová.

V porotě třetího castingu kromě zástupkyně hotelu opět usedla Miss ČR 2022 a Miss Naděje 2022 Andrea Kaplanová a spolu s ní Miss Silueta 2022 Klára Porhajmová. Obě loňské vítězky radily účastnicím castingu před pohovory a pomáhaly se stylingem při focení a natáčení videa.

Na casting navíc tentokrát dorazily skautky Tereza a Martina ze zastupující modelingové agentury Eskimo Bohemia Management. Krásné porotkyně Andrea Kaplanová a Klára Porhajmová již patří k jejich modelkám a mezi přihlášenými dívkami  obě skautky hledaly nové zajímavé tváře. Účastnice castingu tedy získaly možnost stát se modelkou agentury, i kdyby nepostoupily do dalšího kola soutěže. V takto nastavené spolupráci budou organizátoři pokračovat i nadále.

A jaké dívky postoupily z třetího castingu? Přinášíme vám jejich jména:
Karolína Bubáková, Louny, 19 let @karolinabubakova_
Hana Cermanová, Liberec, 22 let @hanacermanova
Zdeňka Čížková, Praha, 23 let @bel.gatto
Barbora Jašurková, Ostrava, 23 let @baja.jasu_
Hana Karaffová, Havířov, 22 let @hanka.karaffova.3
Aneta Kubátová, Děčín, 18 let @anetkubatova
Emiliya Lázoková, Praha, 21 let @em.lazz
Karin Pelcová, Plzeň, 20 let @chovancovaaaaa
Valerie Přecechtělová, Klenovice na Hané, 23 let @valerieprecechtelova
Lucie Vacková, Havlíčkův Brod, 23 let @lucka_vackova
Amálie Velková, Český Krumlov, 19 let @amy_velkova

Čtvrtý neveřejný casting, pro  tento rok poslední, proběhne 21. července opět v hotelu Comfort Hotel Prague City East. Sledujte web Miss České republiky www.miss-ceske-republiky.cz a sociální sítě soutěže, kde najdete jak profilové fotografie nových semifinalistek, tak snímky a videa z posledního castingu. A krásné dívky, které by se chtěly zúčastnit letošního ročníku, se ještě stále mohou přihlásit zde.

Soutěž krásy Miss České republiky podporuje a zaštiťuje dobročinnou akci Počítače dětem. Mnoho semifinalistek už se do projektu zapojilo a dívky zdokumentovaly, jak zajistily a předaly počítače dětem do rodin, které by si je samy pořídit nemohly, nebo jak apelují na dárce, aby přispěli do projektu vlastními prostředky. Videa dívky postupně umisťují na svoje sociální sítě, kde je mohou zhlédnout jak zájemci z řad veřejnosti, tak i porota, která bude vybírat budoucí finalistky. Zakladatel projektu Počítače dětem Robert Novotný podobným aktivitám semifinalistek fandí: „Propojení účasti v soutěži a obdarování či apelování na dárce je skvělou možností, jak krásné dívky mohou šířit pomoc dál. Dělá mi to velkou radost.“

Zdroj: Miss České republiky, foto: Ondřej Čapka, Kristýna Hyská

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *