Ilustrační foto

Radix, platforma pro vývoj decentralizovaných aplikací, nabízí projektům ve svém ekosystému možnost získat marketingovou dotaci až do výše 2 000 XRD, což představuje 50% nákladů na marketing. Tato iniciativa má za cíl podpořit projekty a pomoci jim prezentovat se uživatelům mimo ekosystém Radix. Více informací o podmínkách získání dotace naleznete na oficiálním blogu společnosti zde.

Podcast DeFi Download s Markem Richardsonem z Bancoru

V podcastu DeFi Download se k moderátorovi Piersi Ridyardovi opět připojuje Mark Richardson, vedoucí projektu Bancor, aby diskutovali o Carbonu - řetězcovém řádku nabízejícím větší flexibilitu a kontrolu nad poskytováním likvidity ve srovnání s tradičními automatickými market makery (AMM). Celý rozhovor si můžete poslechnout na oficiálním webu Radix zde.

Spolupráce s Hackenem pro podporu vývojářů Radix

Radix uzavřel partnerství s Hackenem, který poskytuje audit dAppů postavených na platformě #Scrypto. V rámci spolupráce nabízí Hacken slevu 20% a prioritní servis pro projekty, které jsou postavené na Radixu. Tato spolupráce má za cíl posílit a podpořit rostoucí ekosystém Radix. Další informace o partnerství naleznete zde.

Napsal uživatel damian dne

Ohodnoť počtem hvězdiček

Hodnocení: