Total Tank Generals 2

Total Tank Generals – rozšíření kampaně

24. 6. 2023
 

Total Tank Generals je hexová tahová strategie, která je zasazena do období druhé světové války a sleduje cestu tří jejích klíčových vojevůdců. V rámci kampaně okusíte klíčové bitvy čtyřhvězdičkového generála George S. Pattona přezdívaného „Stará krev“, polního maršála Erwina J. E. Rommela přezdívaného „Pouštní liška“ a maršála Georgije K. Žukova, muže s děsivou pověstí, že mohl říci „ne“ Stalinovi.

Poměrně krátce po vydání hry vývojáři přichází s novým patchem a rozšířením kampaně za polního maršála Erwina J. E. Rommela. Rozšíření má dle slov vývojářů poskytnout hlubší pohled na Rommelovy bitvy a jeho strategické myšlení. V tomto ohledu byla také vylepšena umělá inteligence. 

„Kromě toho jsme věnovali čas shromažďování vaší zpětné vazby a opravili jsme některé problémy s vyvážením a chyby, které komunita nahlásila. Ještě jednou vám děkujeme za vaši zpětnou vazbu.“ – Noobz From Poland

Total Tank Generals 6

Co nabízí rozšíření kampaně polního maršála Erwina J. E. Rommela?

Jedná se o separátní rozšíření od Rommelovy hlavní kampaně, které obsahuje 10 scénářů, včetně nových podmínek vítězství a samozřejmě také achievementů pro Steam. Kampaň je navržena tak, aby byla náročnější než ta Rommelova. Bitvy, které se objevují v obou kampaních, byly přepracovány a využívají několik nových prvků.

Budete se účastnit následujících bitev: Bitva u Arrasu (1940), Obléhání Lille (1940), Operace Skorpion (1941), Operace Crusader (1941), 2. bitva u Tobruku (1942), Bitva u Mersa Matruh (1942), 1. bitva u El-Alameinu (1942), 2. bitva u El-Alameinu (1942), Bitva o Kasserinský průsmyk (1943), Bitva o Caen (1944)

Aktualizace také přináší poměrně rozsáhle opravy nahlášených problémů, jejichž kompletní výčet naleznete zde. 

Petr Polák

Hry hraje již přes 25 let, začínal na jednom z prvních NES v České republice. Postupem času se přesunul na PC, kde hraní her naprosto podlehl. Má rád hry všeho druhu, které představují i určitou výzvu. Achievement hunter.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.