SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi pánská nebo dámská mikina Maappi

27. červenec 2023

Pokud dnes 27. 7. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám pánskou nebo dámskou mikinu Maapi od společnosti Alpine pro.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás dárek od společnosti Alpine pro, která je stejně jako Radiožurnál, oficiálním partnerem Českého olympijského i paralympijského týmu, ale třeba i českého biatlonu nebo vodních slalomářů.

My Vám od nich pošleme mimo jiné úplnou novinku, pánskou nebo dámskou mikinu Maappi z úplně nové merchandisingové sportovní kolekce oblečení a doplňků. Jedná se o mikinu z limitované kolekce s originální mapou 29 olympijských vítězů od Matěje Hoška alias Maappi, díky níž si můžete připomenout největší české olympijské úspěchy.

Možná jste už o tom slyšeli, Matěj Hošek alias Maappi je mladý kluk, který se narodil s poruchou autistického spektra. Vždy ho fascinovaly dopravní mapy a veřejná doprava a také jejich spletitost, zároveň přesnost i logika. Ke třicátému výročí vzniku České republiky vytvořil medailovou mapu, která propojuje všech 29 českých olympijských vítězství. Svou tvorbou upozorňuje na možnost zapojit i děti s touto poruchou do běžného života a pomáhá ostatním lidem s hendikepem. Limitovaná část dlouhodobé kolekce Českého olympijského týmu od Alpine pro navíc pomůže sportovat dětem, kterým v tom brání nedostatek peněz. Část výtěžku z prodeje totiž získá Česká olympijská nadace.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete...

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete dárkové balení koření od společnosti a e-shopu Koření Skýpala. Tentokrát je to set Gril standard pack. V balíčku je koření na steaky, ryby a mořské plody, ale třeba i argentinské či aztécké koření, v ručně vyráběné dřevěné bedýnce. Součástí balíčku je i ruční mlýnek na koření.

Koření Skýpala je rodinná firma z Plzně, která si pečlivě vybírá suroviny a zpracovává je ve vlastním mlýně. Jejich koření má neodolatelnou vůni a silnou chuť, mají různé druhy koření od tradičních po exotické i originální směsi bez glutamátu a s minimálním množstvím soli, které jsou skvělé pro zdravé a lahodné vaření.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio