Sleduj nás

Novotný: Nejsme charita! Costa nedostane ani floka, dokud nepošle alespoň lékařskou zprávu

Novotný: Nejsme charita! Costa nedostane ani floka, dokud nepošle alespoň lékařskou zprávuFOTO: OKTAGON MMA

Turnaj Oktagon 44 přinesl atraktivní souboje i ošklivá zranění.

Jedno z nich mělo postihnout Nuna Costu, který si podle prvotních informací vykloubil prst na noze. Pravdivost této informace však zůstává spekulací, ani Ondřej Novotný si není jistý.

V zápase o to, kdo se příště utká s Jonasem Magardem, se porvali Antun Račič a Nuno Costa. Souboj se dlouho odehrával ve stoje, ale poté se přesunul na zem a tam dominoval právě Račič.


Duel však brzy skončil, a to vůbec ne tak, jak by si všichni přáli. Rozhodčímu vadilo, že se Brazilec opakovaně chytl prsty za klec, přestože byl na to dvakrát upozorněn.

Costa s tím neustále pokračoval, a tak se rozhodčí rozhodl vytáhnout mu prsty z klece. Brazilec okamžitě začal křičet, zápas byl přerušen a k tomu všemu byl přivolán doktor do klece.


Po pětiminutové přestávce bylo rozhodnuto, že bitva nebude pokračovat. Mělo se jednat o vykloubený palec. Račič a spoustu dalších nepochopili, jak kvůli tomu mohl být zápas ukončen.

Nyní se však šíří spekulace ohledně toho, zda ke zranění vůbec došlo. Jeden z pochybovačů je samotný Ondřej Novotný, který ve svém pořadu MMA Letem světem popsal, co od Costy požadoval.

"Řekl jsem Costovi, že mu nepošlu peníze, dokud mi nepředloží seriózní doktorskou zprávu. Místo toho jsem dostal nedbalý zápis a fotku nohy," řekl mírně rozhořčený.


Nicméně už se může těšit na příští akci, Štvanici, která se bude konat za měsíc. Turnaj se uskuteční v pátek a sobotu a diváci se mohou taktéž těšit na skvělé zápasy a nezapomenutelnou show.


Další články