Sleduj nás

Cítím páku na nohu! straší Ole Magnor svého soupeře Vaška Mikuláška

Cítím páku na nohu! straší Ole Magnor svého soupeře Vaška MikuláškaFOTO: OKTAGON MMA

Páteční Štvanice se plní zajímavými duely a někteří borci již začínají pěkně přitápět pod kotlem.

Nor Ole Magnor se měl původně utkat v odvetě s Michalem Kotalíkem, ale Iron Man se ze známých důvodů nedostaví. Českou zástavu tak bude hrdě držet Václav Mikulášek, který si momentálně jede na vlně vítězství.

Tenisová arena Štvanice je pro Oleho Magnora místem zaslíbeným. Loni si zde připsal důležité vítězství nad Michalem Kotalíkem, které je pohříchu jeho posledním úspěchem.


Na OKTAGONu 38 přišla porážka s Rado Uškrtem, kterého Nor sice několika přesnými údery roztančil, ale slovenský divočák jej poté poslal pravým hákem do říše snů. Další neúspěch si Ole připsal proti Marku Bartlovi, kde se ale jednalo o souboj v postoji.

Baba Jaga dává posledními výsledky zapomenout na mizérii z covidových let, kdy odcházel poražen čtyřikrát za sebou. Nyní se radoval třikrát v řadě, pokud do těchto výsledků započítáme i box s Gáborem v O2 areně. Výhra v dalším zápase by Vaškovi srovnala bilanci ze záporných hodnot a potvrdila progres z poslední doby.


Norský bijec se očividně rozhodl, že trošku poškádlí psychiku svého soupeře a pod příspěvkem OKTAGONu na Instagramu přidal svojí predikci.

„Cítím páku na nohu,“ zahrál si na proroka Magnor, který si je moc dobře vědom, že čtyři z posledních pěti posledních porážek utrpěl Mikulášek na submisi.

Baba Jaga se do velkých disputací tentokrát nepouštěl a pouze popřál svému soupeři hodně štěstí. Uvidíme, co si na Magnora přichystá na čtvrtečním staredownu, protože své soupeře již překvapil sladkostmi i polibkem.



Další články