Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-15

WU15: Poslední turnaj v Břeclavi

Šanci dostaly mladší hráčky

Sdílet

Patnáctka má za sebou poslední fotbalovou akci v této sezoně. Hráčky stejně jako v loňském roce absolvovaly mezinárodní turnaj VHS Břeclav CUP, kde v loňské sezóně slavily první a čtvrté místo.
V této sezóně odjel tým do Břeclavi omlazen a byl výhradně složen z o rok mladších hráček, které budou v Patnáctce působit od nové sezóny. Starší hráčky dostaly volno, a tak bylo na „mladších“ aby se ukázaly. 
Herní výkony v úvodní skupině nebyly špatné, ale tým proti prvním dvěma soupeřům srážely individuální chyby jednotlivců, z kterých se inkasovalo. Zápas s Libercem byl po celou dobu vyrovnaný a skončil zaslouženou remízou. V posledním zápase sparťanky přehrály dívky z nedalekého Hodonína výrazně a prosadily se i střelecky. 
Bohužel neurovnané výkony nestačily na lepší umístění, a tak se v neděly sparťanky přesunuly do bronzové skupiny, kde dvakrát vyhrály, jednou remizovaly a také jednou prohrály. Nepodařilo se navázat na loňské vítězství a tým obsadil konečné 12.místo. 
Nejlepší hráčkou týmu byla vyhlášena Tereza Hotovcová. 
 
Základní skupina:
ACS - Spartak Trnava 1:2 (branka: Sedláčková)
ACS - Slovan Bratislava 0:1 
ACS - Liberec 1:1 (Drbohlavová)
ACS - Hodonín 3:0 (Drbohlavová, Šedinová, Čuntová)
Bronzová skupina:
ACS - Myjava 0:2 
ACS - Hodonín 2:0 (Petráková, Oudránová)
ACS - Martin 5:0 (2x Čuntová, Sedláčková, Oudránová, Bendová)
ACS - Košice 0:0 
Sestava: Žílová – Koblihová, Oudránová, Ondračková, Čuntová, Petráková, Drbohlavová, Šumná, Třeštíková, Sedláčková, Rampasová, Šedinová, Hotovcová, Urbanová, Bendová 

Další novinky