Tron: Ares – Po letech se konečně začne točit

Tron: Ares – Po letech se konečně začne točit | Fandíme filmu
Walt Disney Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Vedle Jareda Leta byl obsazený oblíbený zabiják. A známe podrobnosti o zápletce.

Tohle je jeden z případů, kdy řada diváků neuvěří, dokud neuvidí. Další film ze série Tron se připravuje prakticky od roku 2010, kdy byl uvedený Tron: Legacy. V roce 2020 zamrzlý projekt poskočil kupředu poté, co se podařilo přijít s novým konceptem a získat do jedné z hlavních rolí Jareda Leta. Pak se zase dlouho nedělo nic, takže kdykoliv někdo naznačil, že by snímek přeci jen mohl vzniknout, bylo těžké tomu uvěřit. Letos v lednu se ale objevila zpráva, že se konečně našel i režisér a teď se světe div, natáčení se zdánlivě opravdu blíží!

Tron: Ares se má začít točit letos v srpnu, v kanadském Vancouveru. Pokud to klapne, pak by teoreticky mohl být snímek uvedený do kin už v září 2024, na kdy má studio Disney zabookovaný volný termín v kinech a zatím neoznámilo, jaký film by v termínu vlastně chtělo uvést. Další volné termíny jsou pak prozatím k dispozici až v roce 2025. Snímek bude točit Joachim Rønning a již zmiňovaný Jared Leto vedle vystupování před kamerou také produkuje. Scénář napsali Jesse Wigutow a Jack Thorne.

The Hollywood Reporter píše, že se snímek zaměří na příchod sebeuvědomělých programů do fyzického světa. Ten na setkání s digitálními bytostmi není připraven. Leto ve filmu hraje titulárního Area, ztělesnění jednoho ze sentientních programů. Ve scénáři figurují také postava vojáka z počítačového světa a nesmělého hráče videoher z lidského světa. Zřejmě právě jednu z těchto dvou figur ztvární Evan Peters, jenž byl do filmu čerstvě obsazený.

Peterse poznalo ještě víc diváků díky loňskému seriálovému hitu o vrahu Dahmerovi. Už předtím měl za sebou slušnou kariéru, když vystupoval v seriálech American Horror Story, Mare z Easttownu, WandaVision či Pose a také ve filmech Kick-Ass či X-Men: Budoucí minulost.

Titulní foto: Tron: Legacy

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Tron: Ares – Po letech se konečně začne točit | Fandíme filmu Tron: Ares – Po letech se konečně začne točit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest